ODREĐEN PRITVOR KUĆNOJ POMOĆNICI ZBOG UBISTVA NA VRAČARU: Mučki izbola penzionera, oprala nož, ali je ODALA jedna stvar
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

HOROR

ODREĐEN PRITVOR KUĆNOJ POMOĆNICI ZBOG UBISTVA NA VRAČARU: Mučki izbola penzionera, oprala nož, ali je ODALA jedna stvar

Crna Hronika -

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana Fatimi Z. (39) osumnjičenoj da je je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila D.V. (70) u njegovom stanu na Vračaru.

Pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu.

Osumnjičena je na saslušanju priznala ubistvo, tvrdeći da je to uradila u samoodbrani, jer je D.V. hteo da je siluje preteći joj nožem. Fatimi Z. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo ''teško ubistvo''.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Počistila za sobom

Na osnovu pronađenih tragova, istražitelji veruju da je kućna pomoćnica nakon zločina počistila stan u nameri da sakrije zločin.

- Sumnja se da je krvi bilo svuda po stanu, a ona je kao neko ko brine o higijeni tačno znala šta treba da koristi kako bi uklonila krvave mrlje s površina. Oprala je i nož, pa otišla iz stana - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je policija odmah po pronalasku tela otkrila da je F. Z. poslednja bila u stanu sa Draganom V., pa je klupko počelo da se odmotava.

Iako je F. Z. posle hapšenja ispričala da je motiv samoodbrana, ipak se sumnja da je zločin počinjen iz koristoljublja.

- Prilikom pretresa mesta gde je boravila osumnjičena nađeni su predmeti koji su uzeti od žrtve. Ne isključuje se ni da mu je ona ukrala novac, jer niko sa sigurnošću ne zna koliko je Dragan imao para kod sebe, s obzirom na to da je živeo sam - kaže izvor.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track