ODLOŽENO SUĐENJE KREATORU KOSTIĆU: Sud naložio odeljenju za potrage da ga locira! Optužen da je mladića vezao i zatvorio u špajz
Foto: Sonja Spasić, Kurir

Prvi osnovni sud u Beogradu

ODLOŽENO SUĐENJE KREATORU KOSTIĆU: Sud naložio odeljenju za potrage da ga locira! Optužen da je mladića vezao i zatvorio u špajz

Crna Hronika -

BEOGRAD - Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću kome je danas bilo zakazano ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu je odloženo zbog bolesti sudije.

- Sudija koja vodi predmet već duže vreme je bolesna i iz tog zdravstveno grazloga suđenje će biti odloženo, a sledeće ročište će biti zakazano u narednom periodu. Takođe, Darku Kostiću nije uručen poziv zbog čega je sud kontaktirao Odeljenje za potrage MUP kako bi oni uspeli da ga lociraju i uruče mu poziv - rečeno je u sudnici.

Podsetimo, modni kreator Darku Kostiću (43) je optužen da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

Podsetimo, Kostić je bio uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je 19. aprila 2022. posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (20) vezao i zatvorio u ostavu.

Na saslušanju u Prvom osnovom javnom tužilaštvu detaljno je, kako je Kurir tada pisao, izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić. Iz pritvora je pušten 12. maja prošle godine i od tada se brani sa slobode.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track