ANA JE HTELA DA ODVEDE DECU I RAZVEDE SE! Majka otkrila sve: Smučilo joj se, nije više mogla da ga finansira, SVE ZBOG TE ŽENE!
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

ISPOVEST

ANA JE HTELA DA ODVEDE DECU I RAZVEDE SE! Majka otkrila sve: Smučilo joj se, nije više mogla da ga finansira, SVE ZBOG TE ŽENE!

Crna Hronika -

Majka Ane Volš, Milanka Ljubičić otkrila je da su njena ćerka i muž Brajan bili u veoma lošim odnosima poslednjih meseci.

Ona je u najnovijoj ispovesti obelodanila dosad nepoznate detalje o porodičnom odnosu njene ćerke sa suprugom. Milanka ističe da je Ana planirala da se razvede od Brajana jer više nije mogla da ga finansira, ali i da je glavni problem u njihovom braku bila Dajana Volš.

Milanka polako gubi nadu da joj ćerka živa.

Moja ćerka je htela da se razvede od Brajana, više nije mogla da finansira Brajanove advokate i njega. Nije mogla više da finansira Brajanov život, smučilo joj se“, kaže Milanka Ljubičić.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe, EPA Craig Walker/ Pool

Milanka ističe da je najveći problem u komunikaciji Ane i Brajan bila njegova majka Dajana.

„Brajan je Ani prenosio da je njegova majka pričala protiv nje. Više puta je govorila da ona njemu ne treba“, kaže Milanka.

Milanka navodi i da je Dajana konstantno prebacivala sinu to što ga Ana finansira.

Dajana Volš
Dajana Volš foto: Printcreen Fox news digital

„Moj pokojni suprug joj je rekao: „Ana, pazi se te žene, ne želi ti dobro““, kaže Milanka.

Milanka nesumnjivo potvrđuje da su postojale nesuglasice u odnosu Ane i Brajana.

„Ana mi je rekla joj Brajan nije dao da odvede decu jer bi onda morao u zatvor do okončanja postupka, ali isto tako mi je u novembru rekla da se on vidno umorio oko dece“, navodi za Novu majka Beograđanke.

Ana Volš
foto: Printscreen/Twitter, Facebook/Ana Walshe

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Ono što je počelo kao nestanak, ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Ani se trag izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Beograđanke je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

(Kurir.rs / Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track