"UBICA DOLAZI NASMEJAN NA SUĐENJE, A PORODICA GA BODRI KAO U RINGU" Supruga ubijenog Jeličića za Kurir ogorčena: Evo šta zahteva
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva

zločin zbog tartufa

"UBICA DOLAZI NASMEJAN NA SUĐENJE, A PORODICA GA BODRI KAO U RINGU" Supruga ubijenog Jeličića za Kurir ogorčena: Evo šta zahteva

Crna Hronika -

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici juče je održano suđenje optuženom Dejanu Eriću iz Jarka, kome se na teret stavlja da je u decembru 2020. iz vatrenog oružja ubio braću Stanislava i Predraga Jeličića i to nakon svađe oko tartufa u šumi.

Da podsetimo, ubistvo u šumi kod Jarka dogodilo se 6. decembra 2020. godine. Posle zločina uhapšeni su i Dejan i Nebojša Erić, ali je Nebojša pušten jer je utvrđeno da nema elemenata da bude krivično gonjen. On je u sudskom postupku protiv svog brata svedok.

Naime, na jučerašnjem ročištu ispitana su tri svedoka koja su ostala pri svojim ranijem iskazima, gde su do detalja ispričali kako je došlo do kobnog sukoba među braćom Jeličić i Erić u šumi.

ubijeni predrag i stanislav jeličić
ubijeni predrag i stanislav jeličićfoto: Facebook

- Saslušani su svedoci, a na sledećem ročište koje je u maju trebalo bi da budu veštaci koji će izneti dokazni materijal. Ono što mi teško pada jeste činjenica da suđenje traje veoma dugo, odužilo se i to mi se ni malo ne sviđa - kaže za Kurir Maja Jeličić, supruga ubijenog Predraga.

Neutešna žena rekla da će se boriti da se ubica njenog suprugha i devera kazni najstrože.

osumnjičeni dejan erić i njegov brat nebojša erić koji je u postupku svedok
osumnjičeni dejan erić i njegov brat nebojša erić koji je u postupku svedokfoto: Privatna Arhiva

- Neću pristati na kaznu koja je manja od maksimalne! Dva života su ugašena, dve porodice zauvek su ostale bez oslonca - rekla je ona i dodala:

- Ubica Dejan dolazi u sud sa osmehom! Samo ne znam čemu se smeje i to bez trunke kajanja. Njegova porodica i prijatelji dolaze na suđenja kao da je u ringu, bodre ga kao heroja.

Sledeće ročište zakazano je za 8. i 11. maja u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici.

(Kurir.rs - B. T. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track