POTRESNA ISPOVEST OČEVIDACA NESREĆE U SURČINU Otac i sin u suzama: I kuče kad udariš, staneš da vidiš kako je! A VOZAČA OSLOBODILI
Porodica Kovačević u suzama, Foto: Kurir

kurir tv

POTRESNA ISPOVEST OČEVIDACA NESREĆE U SURČINU Otac i sin u suzama: I kuče kad udariš, staneš da vidiš kako je! A VOZAČA OSLOBODILI

Crna Hronika -

U Vinogradskoj ulici u Surčinu vozač crvenog džipa naleteo je svojim vozilom na pešake, supružnike Svetlanu Kovačević i Nikolu Đokić.

Svetlana, majka osmoro dece, od posledica povreda preminula je posle tri dana borbe za život.

Eksluzivno za jutarnji program Kurir televizije svoju ispovest dao je preživeli akter ove saobraćajne nezgode, Nikola Đokić, suprug preminule.

nesreća u Surčinu, porodica Kovačević, ubistvo
foto: Kurir tv

- To se desilo 24. februara, negde oko 17 časova. Meni je tada bio rođendan. Jedan komšija se selio - između mene i njega nema sto metara. Naišao je taj, išao nam je iza leđa. Ona nije išla, paralelno nego iza mene. Samo sam dobio udarac od koga sam odmah zaspao, a kada sam se probudio, ne znam koliko je prošlo, zvao sam brata. Nisam mogao da ustanem. Kaže on meni je l' vidiš ovu ženu. Kada sam je pipnuo nije disala. Ona je ležala tri metara od mene - rasplakao se suprug, prisećajući se kobnog dana.

Kako je ispričao došlo je sanitetsko vozilo i odvezlo ih u Beograd.

- Njoj je curila krv, dobila je kiseonik, Ona je ležala levo, ja desno. Za 15 minuta došli su policajci i ispitivali me. Pitao sam policajca da li je izašls policijska služba u Surčinu. Šta onda tražite od mene da vam ja kažem? Jedna žena je išla iza, ta što je udario, i ta žena je zvala i policiju i hitnu pomoć. Voleo bih samo da ta žena dođe i kaže šta je videla. On je ubio ženu osmoru dece i njega su pustili! Znate li vi danas kako je jedno dete hraniti, dva, a mi smo ih hranili osam. Ovde nema trotoara i na toj ulici postoji znak koliko je ograničenje. Neko ko vozi 40 km/h, ne može da te ubije! - rekao je Đokić.

07:37

Otac i sin u suzama: I kuče kad udariš staneš da vidiš, a on je izašao i šutnuo ga

Sin žrtve Jordan Kovačević takođe je ispričao šta je doživeo.

- Kao što je otac rekao, selili smo komšiju i ja sam bio na licu mesta, odjednom sam čuo udarac. Otac leži na jednom mestu, a na drugom, desetak metara od njega majka, sva u lokvi krvi. Kako pričaju, ubica je oslobođen. I kera kad ubiješ staneš da vidiš šta si uradio. I kad je izašao iz kola, on je šutnuo ćaleta, zakačio mu je desnu nogu i rekao, kakvo je ovo smeće? - otkrio je sin Jordan Kovačević.

Kurir.rs/ Svetozar Čubrilo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track