OVO SU RODITELJI IZ NOVOG PAZARA KOJI SU OSTALI BEZ 4 DECE Ocu koji je živ goreo potrebni KRV I KOŽA, rođaci mole za pomoć (FOTO)
Foto: Privatna arhiva, Kurir TV

nezapamćena tragedija

OVO SU RODITELJI IZ NOVOG PAZARA KOJI SU OSTALI BEZ 4 DECE Ocu koji je živ goreo potrebni KRV I KOŽA, rođaci mole za pomoć (FOTO)

Crna Hronika -

Državljanin Egipta A. A. je teško povređen u požaru u Novom Pazaru nakon što je pokušao da spasi svoje četvoro dece koja su nastradala, dok je njihova majka A. A. tom prilikom lakše povređena.

Požar je, podsetimo, buknuo juče ujutru oko 7 sati u novopazarskom naselju Jalija, a kako se sumnja uzrok požara je grejalica na kojoj se sušio veš. Nesrećni otac živ je goreo kako bi pomogao svojim mališaninama, ali nije uspeo.

roditelji nastradale dece u bolnici nakon požara
roditelji nastradale dece u bolnici nakon požarafoto: Privatna arhiva

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio celu porodicu. Lekari se bore za njegov život.

- Moja četri sestrića su nastradala u požau koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene - napisala je jedna od rođaka povređenog čoveka A. A., koji je izgubio decu i dodala:

scene ispred zgrade juče su bile jezive
scene ispred zgrade juče su bile jezivefoto: Kurir Tv

- Stanje mog brata je zabrinjavajuće i hitno su nam potrebni davaoci kože i krvi u Beogradu.

Dr Šefćet Hajrović iz Opšte bolnice u Novom Pazaru juče je rekao za Kurir da su deca dovezena kolima Hitne pomoći, a da je njih otac u veoma lošem stanju.

- Otac ima preko 50 odsto opekotina na telu, a imao je i problema sa disajnim putevima. Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka dece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici - rekao je juče dr Hajrović.

(Kurir.rs - B. T. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track