SAHRANJENA SANJA IZ PIROTA KOJU JE UBIO PROGONITELJ! Godinu dana vodila pravnu bitku protiv bivšeg, ali nije uspela
Foto: Youtube Printscreen/Pirot puls online, Kurir

tuga

SAHRANJENA SANJA IZ PIROTA KOJU JE UBIO PROGONITELJ! Godinu dana vodila pravnu bitku protiv bivšeg, ali nije uspela

Crna Hronika -

Vlasnica obućarske radnje Sanja M. (47) iz Pirota koja je brutalno ubijena u nedelju u centru grada dok je kupovala voće od strane svog bivšeg emotivnog partnera Miroslava M. (55) sahranjena je na lokalnom groblju.

Zločin se, podsetimo, dogodio u nedelju oko devet sati kada je nesreća žena zverski ubijena dok je kupovala voće na Trgu Oslobodioca Pirota. Osumnjičeni, koji je imao zabranu prilaska Sanji, prekršio je ovu meri i ispalio joj metak u glavu. Nakon zločina je otišao u policiju i priznao šta je uradio.

sanja m. brutalno ubijena u nedelju ujutru
sanja m. brutalno ubijena u nedelju ujutrufoto: Kurir

- Nesrećnu ženu je na večni počinak ispratila porodica, prijatelji i rođaci koji su za ubijenu žrtvu imali samo reči hvale - kaže Kurirov sagovornik, koji podseća da se Sanja M. pravno više od godinu dana borila protiv nasilnika, inače, vlasnika menjačnice.

Kako podseća naš sagovornik, ubijena je imala dosta problema sa bivšim partnerom od koga je živela u strahu od kad su se rastali.

- Nasilnik je svoju žrtvu maltretirao i zlostavljao tokom emotivne veze, da su svi u Pirotu znali da je tuče. Nesrećna žena je odlučila da ga ostavi zbog nasilja koje je trpela - podseća naš izvor i dodaje:

- Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja. Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, pretio... Vapila je za pomoć, usudila se i prijavila nasilnika, ali je i pored svih mera zabrane prilaska i komuniciranja Miroslav M. u nedelju nakon paćenja izvršio svirepi zločin nasred ulice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track