ZVICEROV PRLJAVI POLICAJAC NUDI JEMSTVO OD ČAK 7,6 MILIONA EVRA! Doušnik kavačkog klana možda izađe NA SLOBODU
Foto: Privatna Arhiva

optužnica još nije potvrđena

ZVICEROV PRLJAVI POLICAJAC NUDI JEMSTVO OD ČAK 7,6 MILIONA EVRA! Doušnik kavačkog klana možda izađe NA SLOBODU

Crna Hronika -

Petar Lazović, bivši crnogorski policajac i navodni doušnik vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, sada nudi jemstvo od čak 7,6 miliona evra kako bi bio pušten da se brani sa slobode.

Prethodna njegova ponuda od 6,2 miliona evra je odbijena, a sada je na nju dodato još 1,4 miliona, što hipotekom garantuje jedna kompanija.

Ukupno ponuđeno jemstvo sada iznosi tačno 7.633.400 evra.

Petar Lazović
foto: printscreen beraneonline.me

Samostalna savetnica za odnose sa javnošću Marija Raković potvrdila je "Vijestima" da je odbrana optuženog Lazovića, ponudila novo jemstvo.

"Odbrana je ponudila novo jemstvo u vidu hipoteke na nepokretnosti dva pravna lica, čija je ukupna vrednost 7.633.400 evra. Hipoteka još nije stavljena, samo je podnet predlog sudu za ukidanje pritvora Petru Lazoviću, uz određivanje jemstva. O ovom predlogu će odlučivati Viši sud, te će, ukoliko predlog bude usvojen, hipoteka biti upisana", kazala je Rakovićeva.

Dodala je da odluku o tome da li će podignutu optužnicu potvrditi, odbaciti ili vratiti na dopunu, vanraspravno veće sudije Zorana Radovića još nije donelo.

Lazović se na sudu, krajem februara povodom kontrole optužnice, branio da nije deo kriminalne grupe, kao i da je hapsio članove kavačkog klana rizikujući svoj život.

(Kurir.rs/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track