ČITULJA ZA VUKOTIĆA OSVANULA U NOVINAMA: Udovica Maša poslala ovu poruku pa pomenula OBRAZ, PARE, IZDAJU I ČEVO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Prntscreen DAN

šestomesečni pomen

ČITULJA ZA VUKOTIĆA OSVANULA U NOVINAMA: Udovica Maša poslala ovu poruku pa pomenula OBRAZ, PARE, IZDAJU I ČEVO! (FOTO)

Crna Hronika -

Sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat obraz. U laži su kratke noge, a u izdaji prljava je duša, poručila u šestomesečnom pomenu

BEOGRAD/PODGORICA - "Nakon pola godine bol zbog gubitka ne jenjava. Teši me saznanje da su tvoja ljubav i dobrota ovekovečeni dobrim delima kako prema svojim najmilijima tako i prema svom narodu. I dok se u nesreći otkrivaju, sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat obraz. U laži su kratke noge, a u izdaji prljava je duša.

Dok i poslednji grumen zemlje spokjono postoji u tvom rodnom Čevu, obraz i čast ćeš imati! Volimo te, Zauvijek tvoji, supruga Maša, ćerka i sin", glase reči u čitulji povodom pola godine od ubistva Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana.

On je u septembru likvidiran u Turskoj pred trudnom suprugom Mašom (25) s kojom je u tom momentu imao ćerku a koja je posle njegove smrti rodila i sina.

Jovan Vukotić, Jovica Vukotić
foto: Prntscreen DAN

Čitulja supruge Maše za 40 dana

Prošlo je 40 dugih i teških dana. Vreme ne leči rane, bol je prisutna kao i ljubav. Vera u životu te je uzdizala i vera neka te čuva. Život ide dalje i u njemu moja ljubav i ljubav naše dece su najveći svedoci i glasnici kakav si suprug i otac bio! Sećanja ne mogu nestati i dobra dela žive. Ti si ih imao mnogo, jer rečima se mnogi zavaraše, a delima niko! Junače moj, dao si mi snagu da nastavim još jače. Hvala Ti na svemu. Volimo te najviše! Supruga Maša i ćerkica

čitulja, Jovan Vukotić
foto: Dan.co.me Printscreen

Vukotić je iza sebe ostavio majku, bivšu suprugu I. V.,sa kojom ima dvojicu punoletnih sinova i brata Igora, koji je u bekstvu.

Podsetimo, Jovan Vukotić je ubijen 8. septembra prošle godine u Istanbulu dok se vozio ka tržnom centru u Bešiktašu, naočigled svoje trudne supruge Maše M. (24). Dvojica napadača na motociklima otvorili su vatru na automobil a potom pobegli. Ispalili su ukupno pet hitaca u Vukotića.

Jovan Vukotić je sahranjen je na groblju u selu Čevo, kod Cetinja, gde je pokopan i njegov otac Veselin Vesko Vukotić (69), koji je ubijen 2019. u obračunu dva zavađena kotorska kriminalna klana. Veselinov ubica i njegov saučesnik još nisu nađeni. Ubica je ispalio šest hitaca Vukotiću u grudi. Sahrana Jovana Vukotića protekla je uz velike mere bezbednosti.

Kurir.rs/Foto: Dan.co.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track