REPORTER KURIRA UŽIVO S MESTA ZLOČINA! Opsadno stanje i helikopteri iznad pumpe u Rušnju gde je ubijen nikšićki Eskobar (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić

kurir tv

REPORTER KURIRA UŽIVO S MESTA ZLOČINA! Opsadno stanje i helikopteri iznad pumpe u Rušnju gde je ubijen nikšićki Eskobar (VIDEO)

Crna Hronika -

Ranko R. (54), zvani Eskobar, preminuo je na licu mesta, a telo se još nalazi u kafiću na pumpi Knez Petrol, gde se jutros oko 11 časova dogodila pucnjava, nezvanično saznaje Kurir.

Jedna čaura pronađena je ispred ulaza u kafić, na putu. Na licu mesta su očevici, radnici benzinske pumpe, gosti kafića, kao i veliki broj pripadnika policije i ekipe Forenzike.

1 / 19 Foto: Privatna Arhiva, Nenad Kostić

Sa lica mesta u Brze vesti Kurir televizije uključio se reporter Predrag Žambok, koji je uživo izvesto šta se sada dešava u Rušnju i šta je saznao od očevidaca ovog zločina.

- Nalazim se ispred benziske pumpe kod Rušnja gde je ubijen 54-godišnji Ranko R. Prema rečima očevidaca napadači su došli obučeni u crno, s crnim kapuljačama i hirurškim maskama na licu - izvestio je Žambok.

01:32

REPORTER KURIRA UŽIVO S MESTA ZLOČINA! Opsadno stanje i helikopteri iznad pumpe u Rušnju gde je ubijen nikšićki Eskobar

Opisao je i šta se dešavalo nakon zločina na benzinskoj stanici u Rušnju.

- Oko 11.20 pronađen je zapaljen auto na Petlovom berdu za koji se sumnja da je pripadao napadačima.

Reporter Kurir TV otkrio je detalje i o samoj žrtvi.

- Ubijeni Ranko R. je odranije odranije poznat policiji, dovođen je u vezu s nikšićkim klanom, što ukazuje na verovatni obračun kriminalnih grupa. Policija je proglasila akciju Vihor, zatekli smo opsadno stanje i helikoptere MUP kako preleću lice mesta - javio je Žambok.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track