OVO SU UBICE ESKOBARA IZ NIKŠIĆA! Ranko video egzekutore, evo šta je uradio da bi se spasio, ali je bilo PREKASNO! FOTO
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva, Printscreen

UBISTVO U RUŠNJU

OVO SU UBICE ESKOBARA IZ NIKŠIĆA! Ranko video egzekutore, evo šta je uradio da bi se spasio, ali je bilo PREKASNO! FOTO

Crna Hronika -

Ranko Radošević zvani Eskobar (54), navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea i saradnik "škaljaraca i njihovog vođe Jovana Vukotića, ubijen je jutros oko 11 sati na benzinskoj pumpi "Knez Petrol" u Rušnju, nekon čega je policija stegla oruč oko čitavog Beograda.

1 / 13 Foto: Nenad Kostić

Policija traga za dva napadača koja su se automobilom "golf" 4 karavan odvezli do Petlovog brda , gde su vozilo zapalili i pobegli peške. Sigurnosne kamere snimile su dvojicu muškaraca sa kapuljačama i maskama preko lica za koje se sumnja da su izvršili likvidaciju.

Rušanj, ubistvo, Ranko R., Eskobar, Ranko Radošević Eskobar
foto: Nenad Kostić

Inače, Radoševoć je u kafiću na pumpi bilo redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu.

- Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze - rekao je jedan od očevidaca i potvrdio da je u kafiću bilo dosta ljudi i da se jednoj devojci slošilo posle ubistva, a jedan od očevidaca je i povraćao.

Rušanj, ubistvo, Ranko R., Eskobar, Ranko Radošević Eskobar
foto: Privatna Arhiva, Nenad Kostić

Oni su kasnije opisali napadače, rekavši da su u pitanju dva mlađa muškarca.

- Jedan je bio u trenerci, donji deo crn, a gornji crno-beli sa crnom kapuljačom. Taj napadač deluje mlađe i okretno, kao da je oniži, ali vitak. Drugi u farmerkama i zimskim cipelama, sa debelom zimskom jaknom koja na kapuljači ima krzno, viši je i krupniji - rekli su, pa dodali:

- Pre pucnjave jedan od napadača je ušao u restoran. Ubijeni kao da je predosetio šta ga čeka i pokušao da pobegne ali nije uspeo. Napadač sa zelenom maskom preko lica i kapuljačom odmah je zapucao.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track