EVO KAKO SU UBICE NIKŠIĆKOG ESKOBARA POBEGLE SA MESTA ZLOČINA! Pojavio se snimak posle likvidacije Radoševića, napadaču PALA MASKA
Foto: Privatna Arhiva

zločin u rušnju

EVO KAKO SU UBICE NIKŠIĆKOG ESKOBARA POBEGLE SA MESTA ZLOČINA! Pojavio se snimak posle likvidacije Radoševića, napadaču PALA MASKA

Crna Hronika -

Sigurnosne kamere snimile su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića zvanog Eskobar (54) u Rušnju.

1 / 11 Foto: Nenad Kostić

Na snimku se vide dvojica muškaraca za koje se sumnja da su izvršili likvidaciju i kako nakon toga beže sa mesta zločina. Prilikom bekstva jednom od njih spala je maska sa lica.

00:13

Snimak osumnjičenih za ubistvo u Rušnju

Mladići sa kapuljačama na glavama i hiruškim maskama na lice, ušla su u kafić na pumpi u Rušnju, gde je ubijen Ranko Radošević Eskobar, navodnog vođu nikšićkog klana, sa nekoliko hitaca.

Da podsetimo Ranko Radošević, navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea i saradnik "škaljaraca i njihovog vođe Jovana Vukotića, ubijen je jutros oko 11 sati na benzinskoj pumpi "Knez Petrol" u Rušnju, nekon čega je policija stegla obruč oko čitavog Beograda.

Radoševoć je u kafiću na pumpi bilo redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu.

- Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze - rekao je jedan od očevidaca i potvrdio da je u kafiću bilo dosta ljudi i da se jednoj devojci slošilo posle ubistva, a jedan od očevidaca je i povraćao.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja