PLJAČKAŠA IZ SRBIJE ODALA CIPELA: Italijanska policija uhapsila lopova, evo kako su došli do njega! UDARIO GA I AUTO
Foto: Shutterstock

istraga

PLJAČKAŠA IZ SRBIJE ODALA CIPELA: Italijanska policija uhapsila lopova, evo kako su došli do njega! UDARIO GA I AUTO

Crna Hronika -

Italijanska policija uhapsila je državljanina Srbije (37) zbog sumnje da je 2020. godine u oblasti Epitafio opljačkao jednu kuću sa saučesnicima, posle čega je uspeo da pobegne.

Naime kako prenosi italijanski portal II Martino, osumljičeni Srbin je sa još dvoje saučesnika upao u kuću i izvršio pljačku.

- Sva trojica muškaraca bili su maskirani fantomkama i sa sobom su nosili drvene palice. Prilikom izvršavanja ovog krivičnog dela, vlasnik kuće koja je bila opljačkana primetio je trojicu stranaca kako beže sa ukradenom robom u rukama. Tokom samog bekstva, jednog od njih je udario auto i njemu je tom prilikom spala cipela, dok je drugi primećen kako se svadja sa nekom prolaznicom i napada je drvenom palicom, ali srećom ona nije bila povredjena- prenosi italijanski portal.

- Kako dalje navode, tokom pljačke, za sobom su ostavili telefon i cipelu koja je pomogla policiji u indetifikaciji osobe odgovorne za ovo krivično delo.

- Kako se ispostavilo, osumljičeni Srbin se već nalazi u zatvoru u Bolonji zbog drugih sličnih krivičnih dela- dodali su mediji.

(Kurir.rs - J.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track