NESTANAK MILICE JOVANOVIĆ I DALJE POD VELOM MISTERIJE! Njen sin neutešan: Izgubio sam majku na tom putu, nemojte da izgubim i oca
Goran Jovanović, Foto: Kurir tv

kurir tv

NESTANAK MILICE JOVANOVIĆ I DALJE POD VELOM MISTERIJE! Njen sin neutešan: Izgubio sam majku na tom putu, nemojte da izgubim i oca

Crna Hronika -

Milica Jovanović iz Donjeg Milanovca nestala je 22. januara kada je izvela stoku na ispašu na svoje obližnje imanje, ali joj se od tada gubi svaki trag, a njena porodica sumnja na najgore. Nestanak žene prijavljen je PU Bor istog dana oko 21.30 sati, a njena porodica i prijatelji i dalje svakodnevno tragaju za njom.

Ovog jutra poveden je razgovor sa sinom nestale Milice, Goranom Jovanovićem i Milanom Dumanovićem potpredsednikom Novog policijskog sindikalnog saveza.

Darko Jovanović
foto: Kurir tv

Njen sin kaže da mu je skoro pala jedna ideja na pamet.

- U 18 sati uveče dobijam pozivam poziv od oca koji mi kaže da je majka otišla u 10 časova da izvede koze i nije se vratila. Prenosi mi da je nestala, ja odmah zovem policiju, da bismo nakon sat i po dva, bili na licu mesta, sa policijom, vatrogascima i jednom medicinskom sestrom. Sami nastavljamo potragu, jer je otac traži već od jedan sat pošto se nije vratila. Negde oko pola deset dolazi policija, i izlazi na teren. U međuvremenu, pretražujući teren koji je jako nepristupačan, pronalazimo jednu preklanu ovcu - rekao je, pa naveo dalje:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

- Ja nalazim preklanu ovcu na magistralnom putu. Komšija mi kaže da je jedna ovca ukradena. Sve se dešava u isto vreme. Majke nema. Policija pravi zapisnik i traže da otac siđe u stanicu da sačine zapisnik. Počeo je sneg da pada, ja im kažem, ljudi, izgubio sam majku na tom putu, nemojte da izgubim i oca. Ti putevi su jako nepristupačni - rekao je.

Jovanović je otkrio šta misli da je uzrok njenog nestanka.

- Od 22. januara, od kada ja tražim majku, nalazio sam razne ostatke ovaca, gde krivolovci kada ubiju divljač, ili ovcu - nose je, jedino glavu i noge ostavljaju. Tako da mislim da su za to krivi krivolovci. Moj sin je termovizijskim dronom našao celo stado. Nije našao moju majku i jedna ovca je nedostajala. Ona nije odlazila kod lekara i nije imala knjižicu. Ovde se ne radi o tome. Ovo je Đerdapska klisura, veoma stenovit teren. Zanemaruje se nestala i ubijena ovca. Nisam policajac, ali našli smo preklanu ovcu uz prisustvo svedoka, a mogu javno da kažem da postoje dosta krivolovaca koji se praznih ruku ne vraćaju. Znamo da šakali i vukovi ne ubijaju, oni kidaju meso - rekao je.

Milan Dumanović
foto: Kurir tv

Dumanović je rekao da je bilo potrebno da se svi koji su bili u kontaktu sa majkom saslušaju.

- Vidimo o čemu se radi. Nepristupačan teren, vremenski uslovi, sve mora da se uzme u obzir. Znam da je policija na udaru kada se ovako nešto desi. Čini se da ne rade svoj posao kako treba, ali sigurno je da se radi na ovom u potpunosti. Policija postupa po tom planu i dok god se lice ne pronađe te mere stoje - rekao je.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track