4 NASILNIKA PRIVEDENA NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Jedan mladić teško povređena (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen

podnete krivične prijave u redovnom postupku

4 NASILNIKA PRIVEDENA NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Jedan mladić teško povređena (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici MUP-a operativnim radom rasvetlili su brutalnu tuču koja se desilo u Beogradu i identifikovali, priveli i saslušali četvoricu muškaraca.

Na autobuskoj stanici kod Pančevačkog mosta napadnuta su i pretučena dva mladića u nedelju, 12. marta. A. P. (22) je zadobio lake telesne povrede, dok je D. T. (25) zadobio teške telesne povrede.

Brzim operativnim radom pripadnici MUP Policijske stanice Palilula su identifikovali, priveli i saslušali D. S. (19) E. S. (46), E. Đ. (25) i S. Đ. (21).

Protiv njih su po nalogu zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podnete krivične prijave u redovnom postupku za krivična dela - nasilničko ponašanje, teška telesna povreda i laka telesna povreda.

Podsetimo, snimak je osvanuo na društvenim mrežama, a kako se ispod snimka navodi, petoro mladića je tuklo žrtvu pesnicama, nogama i motkama.

- Bila je tu i neka devojka koja je uzaludno pokušavala da zaustavi ove likove da biju onog na zemlji ali nisu je mnogo fermali. Ja sam se posle toga povukao i otišao na žurku u "Drugstoru" a pošto je to bilo pored puta znam da su im neki taksisti svirali i vozači, ali ne znam kako se završilo sve to na kraju i ne znam nikoga iz tog incidenta - navodi se.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track