JEZIVA SUDBINA MAJKE I ĆERKE IZ SOPOTA! Nađene mrtve u kući, komšije ih nisu videle mesec dana, a doživele su STRAŠNU TRAGEDIJU
Foto: Zorana Jevtić

novi detalji

JEZIVA SUDBINA MAJKE I ĆERKE IZ SOPOTA! Nađene mrtve u kući, komšije ih nisu videle mesec dana, a doživele su STRAŠNU TRAGEDIJU

Crna Hronika -

U Sopotu su u nedelju uveče pronadjena tela majke i ćerke u već poodmakloj fazi raspadanja, a kako Kurir saznaje, one su već doživele strašnu tragediju, kada se u njihovom domaćinstvu prošle godine obesio muškarac.

Podsetimo, tela su pronađena u njihovoj kući, nakon što ih niko nije video u komšiluku mesec dana. Tela majke Z. B (86) i njene ćerke Z.R.B. (55) su po pronalasku odmah prebačena na obdukciju.

Prema saznanjima Kurira, u kući nije bilo tragova provale i pljačke, i razlog smrti još uvek nije poznat.

- Bile su jako fine i kulturne, nisu se mnogo družile sa ljudima, uglavnom smo ih viđali kako šetaju ili na putu do prodavnice. Naše kuće su sve jedna do druge, prosto mi je nejasno kako niko nije primetio da ih nema ranije - kažu komšije.

Karaburma, Pucnjava, Policija
foto: Nemanja Nikolić

Prema njihovim rečima, koliko znaju one nisu bile bolesne od neke hronične ili ozbiljnije bolesti.

- Ćerka nije imala zdravstvenih problema da mi znamo, brinula je o majci i kući. Prošle godine je doživela strašnu tragediju da joj se partner sa kojim je bila dugo u vezi obesio u dvorištu kuće. Zbog čega se to dogodilo, ne znamo, nikada nismo čuli svađe i galamu iz njihove kuće - kaže komšinica i dodaje:

- Znali smo da ju je taj čovek mnogo voleo, tako da nikome nije bilo jasno kako se to desilo da on digne ruku na sebe, a ona se od toga nikada nije oporavila.

Neke komšije rekli su nam da ih nisu viđeli i po godinu dana, jer su slabo izlazile, dok drugi tvrde da su ih najskorije videli pre mesec i po dana kako i to kako idu do grada.

- Išle su zajedno do prodavnice, uglavnom su bile same i nisu imale posete od drugih članova porodice. Dolazili su ljudi da im pomažu oko drva ili unošenja namirnica, ne razumemo kako niko nije ranije pronašao tela - kaže komšinica za Kurir i dodaje da ne može ni da pretpostavi od čega su preminule i kako se desilo da baš u isto vreme skončaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track