ODREĐEN PRITVOR EGZEKUTORIMA IZ RUŠNJA! Viši sud se oglasio o ubistvu Ranka Eskobara, evo zbog čega pucači ostaju iza rešetaka!
Foto: Privatna Arhiva

istraga

ODREĐEN PRITVOR EGZEKUTORIMA IZ RUŠNJA! Viši sud se oglasio o ubistvu Ranka Eskobara, evo zbog čega pucači ostaju iza rešetaka!

Crna Hronika -

Nakon saslušanja osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića (54), Viši sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema Stefanu Z. (28) i Luki V. (26), odredio pritvor do 30 dana.

Kako se navodi, pritvor im je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina.

- Način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - dodaju.

Stefan Z.
Stefan Z.foto: Printscreen/Facebook

Takođe, prema državljanima Bosne i Hercegovine P.M. i Š. A. zbog sumnje da se kriju, i zbog okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, prema njima naređeno je izdavanje poternice.

Podsetimo, osumnjičenima Stefanu Z. i Luki V. se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

hapšenje, Ranko Eskobar, Ranko Radošević Eskobar
foto: Kurir

Osumnjičenima M.P. i A.Š. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pomaganju.

Kurir.rs - Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track