PRVE SLIKE, OVO JE MESTO NESREĆE NA KOPU, NASTRADALA IRENA ĆERKA JE UGLEDNOG DOKTORA: Bila među studentima generacije (FOTO)
Mesto nesreće, Foto: screenshot Pink tv, Facebook

tragedija, ugašena dva mlada života

PRVE SLIKE, OVO JE MESTO NESREĆE NA KOPU, NASTRADALA IRENA ĆERKA JE UGLEDNOG DOKTORA: Bila među studentima generacije (FOTO)

Crna Hronika -

Komšije iz ulice ne mogu da dođu sebi. Završila Pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije

BEOGRAD - Irena R. (35) koja je juče poginula na Kopaoniku kada su motorne sanke kojima je upravljao njen poznanik udarile u drvo, ćerka je uglednog novosadskog doktora.

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva, a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cenjen i ugledan lekar u svojoj oblasti.

Mesto tragične nesreće na kojem su ugašena dva mlada života

1 / 3 Foto: screenshot Pink tv

Porodica je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu. Komšije iz Veternika koje žive u njihovoj ulici i dalje su u šoku.

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lepa devojka, cela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

I.R., Kopaonik
foto: Facebook

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena.

Roletne su spuštene do pola i zavese se navučene na prozore, piše Telegraf.

kopaonik, Mesto Nesreće, sanke, Motorne Sanke
foto: screenshot Pink tv

- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci i ocu dr Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Irena je završila Pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja.

Podsetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kog je upoznala to veče u kafiću na ski-stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.

kopaonik, Mesto Nesreće, sanke, Motorne Sanke
foto: screenshot Pink tv

Njihova tela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo telo bilo je oko 20 metara od sanki.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track