POTRAGA ZA 3 PRIJATELJA SE NASTAVLJA: Rečna policija pretražuje Dunav, porodice mole za pomoć: Potrebni GLISERI, ČAMCI, DRONOVI
Foto: Petar Aleksić

Ada Huja

POTRAGA ZA 3 PRIJATELJA SE NASTAVLJA: Rečna policija pretražuje Dunav, porodice mole za pomoć: Potrebni GLISERI, ČAMCI, DRONOVI

Crna Hronika -

Ovo su brojevi telefona na koje mogu da se jave oni koji bi mogli da pomognu porodicama u potrazi: 063 11 96 340, 064 66666 40

Rečna policija i svi raspiloživi timovi MUP Srbije i tokom današnjeg dana krenuli su u potragu za trojicom prijatelja koji su nestali u mutnom i hladnom Dunavu.

Nesreća se dogodila u subotu uveče na kilometar od Pančevačkog mosta, a 100 metara od obale.

Plastično plovilo na kome su bila četri prijatelja, od kojih se Mane K. (37) jedini spasio jer je doplivao do obale, navodno su nađeni njegovi delovi, ranac ali i neki predmeti.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

- Potraga za nestalim licima i dalje traje i tako će biti sve dok se ne nađu i sve dokle su vremenski uslovi povoljni za pretragu terena - kaže sagovornik i dodaje:

00:12

Potraga se nastavlja od Pančevačkog mosta do Zemuna za trojicom prijatelja koji su nestali

- Timovi koji učestvuju u potrazi pomažu i sa kopna i sa Dunava. Prijatelji nestalih muškaraca Nenada Trivkovića, Miloša Markovića i Milana Nikolića mole za pomoć sve ljude koji imaju čamce, glisere, dronove da pomognu u potrazi za njima.

I porodice nestalih Nenada Trivkovića, Miloša Markovića i Milana Nikolića apeluju na sve da im se pomogne u potrazi.

- Sada nam je neophodan dron i helikopter. Takođe, ukoliko neko ima gliser, čamac, brodić i drugo plovno vozilo neka nam se pridruži potrazi - navode iz porodice i dodaju da su ovo brojevi telefona na koje mogu da im se jave oni koji bi mogli da im pomognu: 063 11 96 340, 064 66666 40.

Kurir.rs/B.Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track