POTREBNO NAM JE JOŠ DOBROVOLJACA DA NAĐEMO NAŠE NAJMILIJE: Trebaju nam i dalje čamci, dronovi, sonari i pešaci!
Foto: Petar Aleksić, Facebook

apel za pomoć nestalih u dunavu

POTREBNO NAM JE JOŠ DOBROVOLJACA DA NAĐEMO NAŠE NAJMILIJE: Trebaju nam i dalje čamci, dronovi, sonari i pešaci!

Crna Hronika -

Porodica Miloša Markovića (37), Nenada Trivkovića (38) i Milana Nikolića (36) koji su nestali nakon što se njihov čamac prevrnuo u subotu u zoni oko Pančevačkog mosta kad su se vraćali sa roštiljanja mole i apeluju na sve ljude koji su u mogućnosti da im pomognu.

Svi raspoloživi timovi MUP Srbije, podsetimo, od prvog dana potrage tragaju za nestalim prijateljima nakon što se njihov čamac "Tri princeze" usled talasa prevrnuo na oko kilometar od Pančevačkog mosta, i na oko 100 metara od obale. Njihov prijatelj Mane K. uspeo je kroz šiblje i blato da se dokopa obale i dođe do prvih kuća u Krnjači.

potraga za prijateljima i dalje traje
potraga za prijateljima i dalje trajefoto: Petar Aleksić, Facebook

- Apelujemo na sve ljude dobre volje da se uključe u potragu, potrebni su nam čamci, kajači, kanui, pešaci, dronovi, termovizijska oprema, sonari... Svaka pomoć i informacija je od velikog značaja - stoji u jednoj od brojih objava koji se širi društvenim mrežama.

porodice apeluju za pomoć
porodice apeluju za pomoćfoto: Društvene mreže

Zona u kojoj treba da se pretražuje jeste Zemun, Beograd, Pančevo, Grocka i Smederevo. Broj telefona na koji mogu da se obrate svi oni koji žele da pomognu jeste: 063 720 12 02

Podsetimo, za sada su nađena dva ranca koji pripadaju nestalim muškarcima, delovi čamca, dokumenta, ali i delovi garderobe za koju se sumnja da pripada nestalim prijateljima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track