NOŽEM PRISILIO ĆERKU DA SEDNE U AUTO PA SE ZAKUCAO U BANDERU: Godinama su pokušavali da dobiju dete, sad će možda ostati invalid
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

užas

NOŽEM PRISILIO ĆERKU DA SEDNE U AUTO PA SE ZAKUCAO U BANDERU: Godinama su pokušavali da dobiju dete, sad će možda ostati invalid

Crna Hronika -

- On je nožem zapretio ćerki da uđe u auto, a njenoj drugarici rekao da ostane kući - rekle su komšije oca (55) koji se kolima zakucao u betonsku banderu kako bi ubio sebe i svoju ćerku (18).

Šokirane komšije ispričale su da su se on i njegova ćerka celo jutro pre nesreće svađali.

- Sa njima je bila i ćerkina drugarica. Vladan je hteo negde da ih odveze, međutim, ćerka se tome protivila. Nije htela da ide sa njim, a on joj je nožem zapretio da uđe u auto, a njenoj drugarici je rekao da ostane kući - ispričao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, drugarica je brže bolje pozvala svoju majku i rekla joj šta se dogodilo, međutim, već je bilo kasno.

- Nina je sa ocem ušla u auto, a on je obrnuo krug oko prodavnice, zaleteo se i zakucao direktno u zid - priča nam komšija.

Par dana pre nego što je, kako se sumnja, namerno ubio sebe i teško povredio ćerku, policija je intervenisala i oduzela mu lovačku pušku.

- Neko ga je prijavio jer je poludeo. On se ni tada nije smirio već je pokušao da nabavi pištolj na crno - priča nam Vladanov poznanik.

Prema njegovim rečima, on i njegova bivša supruga su godinama pokušavali da dobiju dete.

- Ima možda mesec dana kako je napunila 18 godina, a sada će zbog oca ostati invalid - rekao nam je naš sagovornik.

On objašnjava da je otac to najverovatnije uradio kako bi se osvetio ženi koju je stalno ucenjivao detetom.

- Razveli su se pre tri ili četiri meseca, a ona je otišla u Smederevo da živi kod sestre - navodi on.

Meštani o njemu nemaju reči hvale.

- U kući ima samo nepokretnu majku i nikog više. Nema ko ni da ga sahrani, a kakav je bio, ne zaslužuje nikakvu pažnju - navode oni.

Prema njihovim rečima, dok je imao lovačku pušku, pretio je da će ubiti sve - ženu, ćerku i sebe.

- Bio je loš čovek, pa zamislite, ni druga nije imao u selu. To vam dovoljno govori o njemu. Pokušao je da ubije rođeno dete, a pritom joj pretio smrću mesecima unazad - navode meštani.

Ćerka je do skoro živela sa majkom, a sada je došla kod njega. odsetimo, ova tragedija se dogodila u ponedeljak ujutru oko 10 sati na raskrsnici Beogradske ulice i Narodnog fronta u selu Dražanj.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track