RAZBIJENOG NOSA I S PODLIVIMA OBA OKA UŠLA NA VRATA POLICIJSKE STANICE: Prijavila muža da ćerku drži zatočenu u stanu na Zvezdari
Foto: Youtube Printscreen

jezivo porodično nasilje na opštini palilula

RAZBIJENOG NOSA I S PODLIVIMA OBA OKA UŠLA NA VRATA POLICIJSKE STANICE: Prijavila muža da ćerku drži zatočenu u stanu na Zvezdari

Crna Hronika -

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari, policija ju je pronašla na adresi u jako teškom stanju

BEOGRAD - U prostorije policijske stanice Palilula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici.

Ona je došla s vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu na Paliluli.

Palilula, policijska stanica Palilula
foto: Youtube Printscreen

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

Policijski službenici PS Palulula više puta su odlazili na adrese koje je navela i za koje postoji verovatnoća da će se osumnjičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio. Konsultovan je zamenik Prvog OJT-a u Beogradu, koji je nakon svega predočenog naložio da se uradi uviđaj mesta događaja, da se za odgovornim licem raspiše potraga.

Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni ženski centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici

- SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv,

radnim danima 10-19h 011 2769-466,

radnim danima 10-19h 062 304-560,

noću 19-10h

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:19

BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track