KURIR SAZNAJE, IZA OVIH VRATA ŽIVI ZLO! ĆERKICU GODINAMA DRŽAO U KADI: Policajke provalile u stan da je spasu! Izneta jedva živa
Foto: Kurir

horor na zvezdari

KURIR SAZNAJE, IZA OVIH VRATA ŽIVI ZLO! ĆERKICU GODINAMA DRŽAO U KADI: Policajke provalile u stan da je spasu! Izneta jedva živa

Crna Hronika -

* Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena, kaže komšinica. Malena (8) navodno niti hoda, niti govori

* Dete držao zatočeno kao roba, a sve se otkrilo kad je brutalno pretučena partnerka uspela da mu pobegne i uđe u policijsku stanicu

BEOGRAD - Uroš P. (38) nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i njegovom ćerkicom (8).

Prema saznanjima Kurira, devojčica je iz stana izneta u teškom stanju nakon što su dve policajke provalile u stan na prvom spratu zgrade u Mirijevu.

- Čuli smo policiju i hitnu pomoć i videla sam dete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije videla to nesrećno dete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena - kaže jedna komšinica iz susedne zgrade.

1 / 6 Foto: Kurir

Očevici tvrde da je detence izneto jedva živo. Kako nezvanično saznajemo, dete je godinama držao u kadi u stanu koji užasno smrdi na leševe.

- Ranije smo prijavljivali nasilje jer smo čuli zapomaganje, ali policija je govorila da nemaju nalog, sve dok nisu došle te dve žene i spasle dete - kaže komšinica.

Komšije dodaju i da su kroz prozor kupatila čule kako devojčica plače i zapomaže, zvali su policiju u poslednje tri godine čak tri puta. Inače, navodno, dete niti govori, niti hoda.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje
foto: Kurir

U stanu se nalaze otpaci od hrane za poneti, đubre po čitavoj sobi i u kadi gde je navodno bilo dete. Prema rečima komšija, u pitanju je čovek sa kojim se niko nije družio, a pre tri godina on je prijavljen za nasilje nad devojkom koja je bila sa njim u stanu.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, Nasilje
foto: Kurir

Kako saznajemo, majku devojčice godinama niko nije video. Ona je navodno tukla svoju majku kad je pronađena devojčica imala 3 godine.

Kako se sve razotkrilo

U prostorije policijske stanice Palilula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici. Ona je došla s vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom. Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera. Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

00:19

BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track