BRAT RIJALITI ZVEZDE PAO S POLA TONE KOKAINA? Navodno uhapšen u Urugvaju sa drogom upakovanom u Mikija Mausa, evo ko je on
Foto: Twitter Printscreen/Ministarstvo spoljnih poslova Urugvaja

akcija virtus: droga vredna 16 miliona dolara

BRAT RIJALITI ZVEZDE PAO S POLA TONE KOKAINA? Navodno uhapšen u Urugvaju sa drogom upakovanom u Mikija Mausa, evo ko je on

Crna Hronika -

Osim kokaina, urugvajska policija zaplenila je novac, četiri vozila, dva čamca, traktor, revolver, pištolj, puška i dve sačmarice

MONTEVIDEO - U akciji "Virtus" u okviru koje je 24. marta u Urugvaju zaplenjeno 489 kilograma kokaina navodno su uhapšeni Barani Stojan D. i Ardijan A.

Podgoričke Vijesti su kao svoje saznanje objavile imena CG državljana o kojima je reč kao i da im je određen pritvor do 120 dana. Urugvajska policija saopštila je u petak da je u akciji uhapšeno 16 osoba.

Oni se, prema pisanju lista El Observador, terete za različita krivična dela vezana za šverc droge. Dvojac iz Bara navodno je uhapšen tokom racije kuće koja se nalazi na šetalištu u gradu Sijudad de la Kosta.

Droga je, pišu mediji, bila upakovana u 450 paketa na kojima je bio logotip sa likovima Diznijevih junaka Mikija Mausa i Plutona. Navodi se i da je procenjena vrednost zaplenjenog kokaina oko 16 miliona dolara.

Osim kokaina zaplenjeni su novac, četiri vozila, dva čamca, traktor, revolver, pištolj, pušku i dve sačmarice...

Za državljane Crne Gore, urugvajski mediji pišu da bi, prema navodima policije "mogli biti deo balkanskog klana, velike mreže organizovanog kriminala koja deluje u Evropi".

Braća Ardijan i Mensur
Braća Ardijan i Mensurfoto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

Kako saznaju Vijesti, navodno je uhapšen brat Mensura Ajdarpašića, bivšeg učesnika "Zadruge".

Ko je Ardijan, Mensurov brat

Ime Mensurovog brata pojavilo se u Zadruzi 3, kad ga je u jednoj svađi pomenula Ermina. Ona je u tom kontekstu pomenula i reč zatvor da bi se kasnije saznalo da je pre četiri godine bio hapšen pod sumnjom da je u jednoj kladionici ranio sugrađanina, piše Blic.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track