TU SE KRIO! KURIR U KOMŠILUKU NA KARABURMI GDE JE UHAPŠEN MIRIJEVSKI OTAC IZ PAKLA: Komšija ispričao kako mu je sinulo da je to on
Foto: Kurir, MUP

Ćerkicu mu našli jedva živu, ZATOČENU JE DRŽAO GODINAMA

TU SE KRIO! KURIR U KOMŠILUKU NA KARABURMI GDE JE UHAPŠEN MIRIJEVSKI OTAC IZ PAKLA: Komšija ispričao kako mu je sinulo da je to on

Crna Hronika -

Dodao i da je jatak kod kog je boravio bio potpuno izbezumljen

BEOGRAD - Uroš Pašajlić (38) uhapšen je juče zbog sumnje da je svoju osmogodišnju ćerku gladnu i bez nadzora držao zatočenu u stanu na Mirijevu, a kako Kurir saznaje on se krio u stanu svog prijatelja na Karaburmi.

- Video sam nižeg mladića da je došao kod komšije u goste, to je bilo prošle nedelje još, ali od tada ga nisam video uopšte - kaže jedan komšija.

Prema njegovim rečima, kad je izašla Uroševa slika u medijima nije uopšte povezao da se radi o njemu.

Uroš Pašajlić, Mirijevo
foto: Dado Đilas, MUP

- Nije mi palo ni na kraj pameti, a i nekako sam ga na brzinu video. Ali kad sam video da je uhapšen ovde kod nas, znao sam da je on - kaže naš sagovornik.

Komšija kaže da sa dečkom kod koga je Uroš navodno bio nikada nisu imali problema, ali da je delovao izbezumljeno.

Ko je momak kod kog se krio

- Živeo je u Nemačkoj, a ovo je kuća njegove majke. Ona je umrla, a njega su kasnije deportovali iz Nemačke i od tada živi ovde. On je fin, onako povučen, radi na kompjuterima, priča nekoliko jezika - kaže komšija i dodaje da je video kad su hapsili Pašajlića.

- Video sam mu leđa, a pre toga je došao u subotu sa torbom javio se uredno i ušao, posle toga ništa.

- Rekao nam je da žuri na pijacu jer mu je došao drug, mislili smo drug sa posla. Kako objašnjava, dok su hapsili Pašajlića prvo su kucali komšijama i pokazali im njegovu sliku.

- Bilo nam je puno dvorište policajaca. Ja sam im ispričao da sam čuo da su bili tu, pričali, smejali se, nama ništa čudno nije bilo, kaže komšija za Kurir.

Uroš Pašajlić, Karaburma, kuće gde se krio
foto: Kurir

- Ja nisam ni njega video od tada, ali sumnjam da je momak i znao zbog čega je ovaj tu, ne verujem da bi krio monstruma - kaže komšija i dodaje: - Njega sam video poslednji put za vikend, dobar dan, dobar dan, sve normalno, prošetao se ovde, dečko deluje pristojno, odakle mu ti prijatelji ja ne znam.

Uroš Pašajlić, Karaburma, kuće gde se krio
foto: Kurir

Podsetimo, Pašajlić je uhapšen juče u poslepodnevnim časovima, a komšije kažu da nije bilo nikakve buke i da nisu ni znali da nekoga hapse.

Njegovo saslušanje zakazano je za sutra u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a tereti se za nasilje na ćerkom i ženom, kao i da je zanemarivao osmogodišnje dete.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track