ŠOK! OPTUŽILA BIVŠEG KOŠARKAŠA ZA NASILJE, PA SE ZAJEDNO POJAVILI U SUDU: Nastavljeno suđenje MILADINU KOVAČEVIĆU (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

PRVI OSNOVNI SUD

ŠOK! OPTUŽILA BIVŠEG KOŠARKAŠA ZA NASILJE, PA SE ZAJEDNO POJAVILI U SUDU: Nastavljeno suđenje MILADINU KOVAČEVIĆU (FOTO)

Crna Hronika -

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, zbog optužbi da je bio nasilan prema Tini T. (26) nastavlja se danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a njih dvoje su se zajedno pojavili na ročištu iako ga je ona optužila!

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Na saslušanju u tužilaštvu Tina T. izjavila je da su se posvađali i da je on bio nasilan prema njoj, a Kovačević je negirao krivicu i detaljno ispričao šta se dogodilo kobne večeri.

Kovačević je, podsetimo, ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci.

On je u svojoj odbrani naveo da je te večeri, u septembru 2020. Tina T. došla na njegova vrata i lupala da je pusti unutra.

Navodno, izjavio je da joj nije pretio, niti joj naneo bilo kakve povrede.

Miladin Kovačević, suđenje Miladinu Kovačeviću
foto: Zorana Jevtić

Takođe, Kovačevićev advokat Ivan Gvozdenac sudu je dostavio i prepiske između tuženog i oštećene u kojima nije bilo pretnji od strane Kovačevića.

Kurir.rs - J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track