OVO SU MLADIĆ I DEVOJKA KOJI SU PRONAĐENI MRTVI: Njihova tela zatekli u dvorišnom stanu, Zrenjanin ZAVIJEN U CRNO (FOTO)
Foto: Facebook, S.U.

tuga

OVO SU MLADIĆ I DEVOJKA KOJI SU PRONAĐENI MRTVI: Njihova tela zatekli u dvorišnom stanu, Zrenjanin ZAVIJEN U CRNO (FOTO)

Crna Hronika -

Juče su u dvorišnom stanu u centru Zrenjaninu, u četvrtak oko 17 sati, pronađena su tela Nenada B. (25) i Katarine J. (23) koji su živeli zajedno.

Devojka je navodno bila u drugom stanju, a sve upućuje da su se ugušili od gasa iz peći.

1 / 6 Foto: S.U.

Ova tragedija veoma je potresla vlasnicu stana, inače stariju ženu iz Zrenjanina (84), koja nije želela da se predstavi. Ona je navela da je nameravala da proda stan i već je sve podatke predala jednoj agenciji za promet nekretnina.

Sumnja se da su se njih dvoje ugušili od gasa. Tela na kojima nije bilo povreda, poslata su na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu, a istaga je u toku.

Nenad Bilić, Katarina Jovanović, Zrenjanin
foto: Facebook

Podsetimo, jedna žena sinoć je dežurnoj službi PU Zrenjanin prijavila da je nasilno ušla u stan koji je davala u najam, jer joj se stanari nisu duže vreme javljali. Žena je u stanu zatekla tela Katarine J. (23) i Nenada B. (25), a zbog svega što se desilo stanari zgrade su u strahu.

Komšija, koji je obio bravu, opisao je prizor koji je zatekao, zajedno sa policijom i vlasnicom stana.

- Bila je velika toplota, muškarac je ležao na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice.

On je potvrdio da nesrećnu devojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, nije ni čuo ni video.

Komšije su kazale da je sve je počelo od prvog komšije, koji je navodno osetio veliku toplotu iz susednog stana, kao i da je zid bio vreo, te je on odmah obavestio gazdaricu, nakon čega su došli.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track