OVO JE UZROK TRAGEDIJE U ZRENJANINU? Oglasila se vlasnica stana u kom su nađena tela mladića i devojke: BILO MI IH JE ŽAO
Foto: S.U.

novi detalji

OVO JE UZROK TRAGEDIJE U ZRENJANINU? Oglasila se vlasnica stana u kom su nađena tela mladića i devojke: BILO MI IH JE ŽAO

Crna Hronika -

U dvorišnom stanu u centru Zrenjaninu, u četvrtak oko 17 sati, pronađena su tela mladića (25) i devojke (23) koji su živeli zajedno.

Navodno je devojka bila u drugom stanju, a sve upućuje da su se ugušili od gasa iz peći.

Vlasnica stana, starija žena iz Zrenjanina (84), koja nije želela da se predstavi, zatečena je ovom tragedijom. Priča nam da je nameravala da proda stan i već je sve podatke predala jednoj agenciji za promet nekretnina.

1 / 6 Foto: S.U.

- Komšije su me pozvale u subotu i rekle da je dvoje mladih ljudi zainteresovane da stan uzme u zakup. Bilo mi ih je žao. Nisam imala srca da ih odbijem. Pojasnila sam im da stan prodajem i da će, u slučaju da nađem mušteriju, morati da se isele. Momak iz agencije juče me je pozvao i rekao da je našao kupca i da će mu pokazati stan - priča vlasnica stana i nastavlja:

- Pozvao je i mene, ali vrata nismo mogli da otključamo jer je ključ bio sa unutrašnje strane brave. Komšije su nam potvrdile da mladića i devojku nisu videli otkako su se uselili. Još su naveli da je zid koji razdvaja moj i komšijin stan, a na koji je naslonjena peć, bio vreo. Već tada je bilo jasno da nešto nije u redu. Pozvali smo policiju. Potvrdili su nam da slobodno razvalimo ulazna vrata. Kad smo to učinili, zatekli smo njihova tela. Peć je radila na najjačoj snazi, pa je i staklo napuklo. Ponovo smo pozvali policiju. Brzo su stigli - ispričala je vlasnica stana.

Koliko je njoj poznato, mladić i devojka su se, najverovatnije, ugušili od gasa. Tela na kojima nije bilo povreda, poslata su na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu.

Istaga je u toku.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja