OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE UBISTVA MAJKE PETORO DECE U JAGODINI: Andreu je nasmrt pretukao partner, udarao nogama i rukama
Foto: Facebook

oglasilo se jagodinsko tužilaštvo

OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE UBISTVA MAJKE PETORO DECE U JAGODINI: Andreu je nasmrt pretukao partner, udarao nogama i rukama

Crna Hronika -

Bojan M. (46) iz Jagodine koji se sumnjiči za ubistvo Andree K. (35) u Višem javnom tužilaštvu branio se ćutanjem. Nesrećnu ženu osumnjičeni je nasmrt pretukao.

Andrea je 10. žena u Srbiji koja je ubijena u nasilju u porodici. Bojanu je sud odredio pritvor do 30 dana zbog teškog ubistva. O ovom jezivom ubistvu oglasilo se Više javno tužilaštvo u Jagodini.

- Obdukcija tela ubijene je završena, ali u pisanoj formi nije stigla. Osumnjičeni se tereti da je oštećenu ubio tako što joj je zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i telu. On je saslušan u sredu i branio se ćutanjem.

U Višem javnom tužilaštvu protiv osumnjičenog nisu podnošene krivične prijave za nasilje u porodici. Osumnjičeni je uhapšen u Jagodini - kažu iz VJT u Jagodini.

Andera je bila u fazi razvoda sa suprugom sa kojim je imala petoro dece. Prema rečima komšija, od njega je odlučila da se razvede jer ju je zlostavljao u braku. Pre nekoliko meseci upoznala je Bojana koji ju ubio nakon rasprave.

Da podsetimo zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog muškarca.

- Kobne večeri žrtva je došla kod osumnjičenog u stan, kao što je to radila i u prethodnom periodu jer su dugogodišnji emotivni partneri. Ništa nije ukazivalo da nesrećna žena neće živa izaći iz stana - kaže izvor iz istrage i dodaje:

Tukao je pesnicama po glavi, toliko da joj je lice bilo unakaženo, modro i u podlivima, a imala je i vidljive tragove nasilja po celom telu. Nasilnik je šutirao rukama i nogama po stomaku, pa je i taj deo tela modar - kaže izvor upoznat sa slučajem.

- Sumnja se da je nasilnik nekoliko sati tukao ženu, a kada se uverio da je ubio ostao je da sedi pored njenog krvavog tela - kaže izvor i dodaje da je nakon zločina osumnjičeni Bojan M. uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja