KOMŠIJA SA PROZORA UOČIO TELO ŽENE SA KESOM PREKO GLAVE! Detalji užasa na Novom Beogradu: I ranije pokušala da se UBIJE (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

HOROR

KOMŠIJA SA PROZORA UOČIO TELO ŽENE SA KESOM PREKO GLAVE! Detalji užasa na Novom Beogradu: I ranije pokušala da se UBIJE (FOTO)

Crna Hronika -

Žena (45) pronađena je ispred zgrade na Novom Beogradu u žbunju na nekih 15 metara od ulaza.

Na glavi je imala kesu, koja je oko vrata bila pričvršećena (obmotana) selotejp trakom. Telo je prvi uočio komšija, koji živi na prvom spratu.

- On je sa prozora svog stana video da neko leži na stomaku u travi i žbunju ispred zgrade. Nije mogao da vidi ko je, kao ni da li je osoba živa, pa je pozvao policiju i Hitnu pomoć - pričaju očevici sa Novog Beograda.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Sumnja se da je žena prvo stavila kesu na glavu, pa skočila sa četvrtog sprata.

- Hitna pomoć je brzo stigla, ali su mogli samo da konstauju smrt - kaze nas izvor.

Inače, kako pričaju komšije žena je i ranije pokušala da se ubije.

- Živela je sa majkom, a majka je sinoć otišla kod svoje sestre, tako da je ona ostala sama i iskoristila je to - pričaju komšije šta su čule.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs/J.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track