ZAJEČARAC BRUTALNO PREBIO SUPRUGU ZBOG LJUBAVNICE! Ženi PUKLA SLEZINA, a nije htela da ga prijavi, osuđen na 7 godina
Foto: Nemanja Nikolić

jedva joj spasli život

ZAJEČARAC BRUTALNO PREBIO SUPRUGU ZBOG LJUBAVNICE! Ženi PUKLA SLEZINA, a nije htela da ga prijavi, osuđen na 7 godina

Crna Hronika -

J.D. (49) iz Zaječara osuđen je na sedam godina zatvora zbog nasilja u porodici, jer supruzi R.K. (47) prošle godine naneo povrede opasne po život.

On je do te mere pretukao nesrećnu ženu da joj je pukla slezina.

J.D. je osudio Osnovni sud u Zaječaruo, a presudu potvrdio Apelacioni sud u Nišu.

Da podsetimo, zaječarska policija uhapsila je u maju 2022. J.D. zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i tom prilikom toliko pretukao suprugu da joj je naneo povrede opasne po život. Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje osumnjičenom, a nesrećna žena nije želela ni da ga prijavi.

Razlog svađe supružnika, koja je prethodila mučkom prebijanju, kako nezvanično saznajemo, jeste ''mešanje supruge u ljubavni život svog muža'' jer je on imao ljubavnicu?!

Preučenu ženu su dvojica rođaka dovela u zaječarski Zdravstveni centar. Ona je jedva hodala savijena od bolova u stomaku. Odmah sje primljena i pregledana i tada je ustanovljeno da je nesrećnoj ženi pukla slezina.

Lekari su u razgovoru sa njom saznali šokantne detalje. Ispričala je da ju je muž krvnički pretukao tri dana ranije, da od onda ima bolove koji su postajali sve nesnosniji, ali da nije htela da zove policiju i prijavi ga. Nju je muž udarao i šutirao po celom telu i pri tom je nazivao pogrdnim imenima.

Nesrećnu ženu su odmah spremili za operaciju i uspeli da joj spasu život.

Medicinsko osoblje je, po službenoj dužnosti, moralo da prijavi muža nasilnika. Ubrzo ga je policija našla i uhapsila.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track