KRENULI NA TRUBAČE PALICAMA, PA IH SUROVO PRETUKLI: Tužilaštvo preuzelo slučaj napada u Beton hali, POTRAGA za nasilnicima u toku
Foto: Nenad Kostić, Facebook, Shutterstock, Ilustracija

jedva se izvukli

KRENULI NA TRUBAČE PALICAMA, PA IH SUROVO PRETUKLI: Tužilaštvo preuzelo slučaj napada u Beton hali, POTRAGA za nasilnicima u toku

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je na nadležnost slučaj napada na muzičare u Beton hali koji se dogodio pre u noći izmedju 2. i 3. aprila.

Tužilaštvo u saradnji sa policijskim službenicima radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i učinilaca razbojništva.

Podsetimo, na parkingu Beton hale u centru Beograda, u noći između subote i nedelje, napadnuto je šest članova orkestra "Kobre" iz Vladičinog Hana. Kako saznaje Kurir, na njih je nasrnula grupa muškaraca koji su im prišli sa lancima i palicama!

trubači, tuča, Kobre
foto: Facebook

Naime, orkestar nije svirao u nekom od objekata u Beton Hali, već su na parkingu uveseljavali posetioce.

- Oni su ispraćali goste do automobila i usput im svirali za novčanu nadoknadu, ali je to nekome zasmetalo i četvoricu muzičara Zorana D. (22) Mališu A. (45), Gorana S. i Ivicu S. (25) napalo je više ljudi. Da li je zasmetalo nekom od gostiju koji su izlazili iz kafića ili konkurenciji još uvek nije sasvim jasno utvrđeno - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Dvojica su zadobila teške, a dvojica lake telesne povrede, koje su im nanete najverovatnije udarcima palicama.

Prijatelji zabrinuti

Šta ako više ne budu mogli da sviraju?

Prijatelji povređenih muzičara kažu za Kurir da su zabrinuti za njihovo zdravlje, jer bi povrede glave i posle oporavka mogle da budu kobne po njihov posao.

- Verujemo da će se oporaviti, samo da budu zdravo i da mogu da nastave da se bave muzikom kako bi prehranili svoje porodice. Ne daj Bože da se ovako nešto ponovi. Strašno - kaže prijatelj i kolega povređenih.

Dvojici teže povređenih konstatovane su povrde nagnječenje mozga i prelom lobanje, a prilikom napada muzičarima su ukradeni i muzički instrumenti. Istraga o brutalnom prebijanju je u toku, kao i potraga za nasilnicima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja