"LEPA SAM I NENORMALNA" Čačanka (19) se hvalila se LUKSUZOM, pa pala naoružana do zuba! Isticala da je VATRENI NAVIJAČ Partizana
Foto: Printscreen/Instagram

pršti luksuz

"LEPA SAM I NENORMALNA" Čačanka (19) se hvalila se LUKSUZOM, pa pala naoružana do zuba! Isticala da je VATRENI NAVIJAČ Partizana

Crna Hronika -

Izlasci, putovanja, skupi pokloni, utakmice...J.Ć. (19) koja je uhapšena 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla dva pištolja bez serijskog broja, dva okvira sa ukupno dvadeset metaka kao i vagica za merenje na društvenim mrežama se hvalila luksuzom.

Jana Ćalović, hapšenje, Tinejdžerka
foto: Printscreen/Instagram

Naime, uhapšena tinejdžerka rodom je iz Čačka, a kako se može zaključiti po njenim objavama često boravi u Beogradu sa svojim prijateljima.

Jana Ćalović, hapšenje, Tinejdžerka
foto: Printscreen/Instagram

Svakodnevno je objavljivala slike sa fudbalskih utakmica i isticala to koliko voli Partizan. Kako se može zaključiti, bila je redovna na stadionu "JNA".. Osim toga, uhapšena devojka nije zaobilazila ni beogradske splavove i klubove.

Jana Ćalović, hapšenje, Tinejdžerka
foto: Printscreen/Instagram

Snimala je izlaske sa društvom, kao i skupocene poklone koje je dobijala. Meda od malih ruža, flaše vina, poznati lokali, samo su neke od slika koje je ova tinejdžerka delila sa svojim pratiocima.

"Lepa i nenormalna"

Uhapšena tinejdžerka sebe je opisivala kao "lepu i nenormalnu", a nakon toga objavila je i sliku na kojoj piše " ja sam pola malo dete, pola veliki problem"...

Jana Ćalović, hapšenje, Tinejdžerka
foto: Printscreen/Instagram

Intrigantne objave devojke koje su izazvale veliku medijsku pažnju nakon njenog hapšenja sa dva pištolja.

Mladići sa kojima je bila pobegli sa lica mesta

Podsetimo, tinejdžerka Jana Ć. (19) uhapšena je 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla dva pištolja bez serijskog broja, dva okvira sa ukupno dvadeset metaka kao i vagica za merenje.

Kako saznajemo, ona je privedena u automobilu "audi A3" čačanskih tablica nakon što je automobil u kojem je bila sa dvojicom mladića Milanom Đ. (25) i Ivanom Š. (33) zaustavljen zbog nepropisnog preticanja.

- Policija ih je zatekla da nepropisno pretiču u selu Prijanovići kod Požege, nakon čega su zaustavljeni u mestu Gudalj. Krenuli su u saobraćajnu kontrolu kada su kod devojke otkrili oružje - kaže izvor "Blica".

Policijski službenici odmah su oduzeli oružje od devojke, a mladići su se udaljili sa lica mesta kolima u kojima su bili.

Mlade i lepe, ali iza rešetaka!

Hapšenje tinejdžerke iz Čačka samo je još jedan slučaj hapšenja jedva punoletnih i mladih studentkinja koje su lišene slobode zbog kriminala. Pa je tako 14. marta uhapšena studentkinja iz Brčkog Azra Š. (22) i to po poternici koju je za njom raspisala Srbija zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar u beogradskom naselju Rušanj.

Azra Šabanović
foto: Facebook

- Pored Azre Š. i još dvojice osumnjičenih iz Srbije, lisice na ruke stavljene su i njenom dečku Marku Pjanoviću, inače vođi navijača Partizana iz Brčkog, koji je na saslušanju sve detaljno ispričao kako i zbog čega je došlo do ubistva kao i ko ga je naručio - podseća izvor i dodaje da je tom prilikom uhapšena i tinejdžerka (17) iz Srbije koja je bila u stanu u kom su bili uhapšeni egzekutori Eskobara.

- Njoj je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ključan svedok u istrazi ovog ubistva, obzirom da se sumnja da je bila upućena u sve i radila logistiku likvidacije.

Teniserka, J.M., Hapšenje, Droga, Zaplena Narkotika
foto: Prinstcreen

Samo dan posle toga uhapšena je i J. M. (20) teniserka i učenica srednje škole jer je policija u "smartu" kojim je došla sa Kopaonika nađeno osam kilograma marihuane u crnoj torbi. Ona se na saslušanju branila ćutanjem i određen joj je jednomesečni pritvor.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track