"TEK IZAŠAO IZ ZATVORA, A SILOVAO JE ŽENU (69) KOJA JE BILA SA NJEGOVIM OCEM": Komšije ŠOKIRANE posle hapšenja mladića (23)!
Foto: Tamara Trajković

ŠOK

"TEK IZAŠAO IZ ZATVORA, A SILOVAO JE ŽENU (69) KOJA JE BILA SA NJEGOVIM OCEM": Komšije ŠOKIRANE posle hapšenja mladića (23)!

Crna Hronika -

Mladić (23) iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke, uhapšen je zbog sumnje da je napao i silovao ženu (69), koja ga je pozvala da uđe u kuću jer ga je poznavala kao sina svog bivšeg partnera!

Kako Kurir saznaje, mladić je tek nedavno izašao iz zatvora gde je bio zbog krađa.

- Samo što je izašao iz zatvora, a silovao je ženu koja je bila u vezi sa njegovim ocem. Stvarno je strašno ovo što se desilo, ona je žena dobra i normalna kao i njegov otac. Nisu mu ništa nažao učinili, ali ko zna šta je njemu u glavi - kaže komšija iz Tovariševa za Kurir.

starica, Napastvovanje
foto: Shutterstock

Prema njegovim rečima, ona žena nije ni znala šta da radi posle svega.

- Rekli su nam da nije uopšte bila svesna šta se desilo, da ga je pozvala da uđe u kuću jer ga poznaje dugo, znala je da je problematičan, ali nikad nije njoj ništa uradio. Jedva je izustila šta joj se dogodilo kad je otišao - kaže komšija.

Nesrećna žena je, kako saznajemo, u razgovoru sa policijom rekla da ga je ona pustila u kuću i da se kad je napao samo ukočila i nije znala šta joj se dešava.

- On pravi probleme od ranije, a majka mu je isto stalno po zatvorima. Onda je njegov otac sreću našao sa tom ženom koju je njegov sin sada seksualno napastvovao. Reči nemamo... - kaže nam komšija.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track