DIVLJAO, PREVRNUO AUTO U STRAHINJIĆA BANA, PA SE OPIRAO HAPŠENJU: Srećom niko nije stradao! Evo ko je bio za upravljačem BMW!
Foto: Kurir

karambol

DIVLJAO, PREVRNUO AUTO U STRAHINJIĆA BANA, PA SE OPIRAO HAPŠENJU: Srećom niko nije stradao! Evo ko je bio za upravljačem BMW!

Crna Hronika -

U prevrtanju BMW-a, sinoć u na raskrsnici Francuske ulice i Strahinjića bana, povređeni vozač Borislav I. (32) i Milica V. (30), koju su vatrogasvi vadili iz uništenog vozila kriz šiber.

Najpre se strahovalo da je Milica teže povređena, ali srećom su joj konstatovane lakše telesne povrede. Pod još neutrvđenim okolnostima vozač automobila „BMW 120“ požarevačkih tablica izgubio je kontrolu, pa je auto završio na boku.

01:18

Saobraćajna nezgoda na uglu Francuske i Ulice Strahinjića Bana

Vozač je uleteo u ulicu i udario u metalni stub. Prava je sreća što nije nastradao neko od prolaznika, jer je vozilo završilo u pešačkoj zoni.

00:38

Odnošenje BMW koji je sinoć divljao po Dorćolu

Vozač BMW-a požarevačkih registarskih tablica, kako su naveli očevici, posle alko-testa kom je podvrgnut opirao se hapšenju. Ipak, ubrzo je shvatio da mora da pođe u stanicu, pa je na kraju otišao sa policajcima.

1 / 9 Foto: Kurir

Povređena Mlica V. je prevezena na VMA gde joj je ukazana lekarska pomoć. Na fotografijama se vidi da je vozač uleteo u ulicu i oborio debeli metalni stub.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track