ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ SURČINA: Tukao ženu, napao taštu i razbijao po kući
Foto: Nemanja Nikolić

treće osnovno javno tužilaštvo

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ SURČINA: Tukao ženu, napao taštu i razbijao po kući

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu predložilo je sudu da S. S. (33) koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici u Surčinu odredi pritvor do 30 dana, što je sud i prihvatio.

- Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, što je rešenjem suda i određeno - saopšteno je iz tužilaštva.

U daljem toku postupka tužilastvo će, kako se navodi, izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

S. S. podsetimo, uhapšen je prekjuče pošto je, prema nezvaničnim informacijama u pijanom stanju otišao u kuću bivše surpuge, udario je u glavu i pretio joj ubistvom. Navodno, osumnjičeni je nasrnuo i na majku bivše supruge koja je pokušavala da zaštiti ćerku, nju je pogodio stolicom i nastavio da lomi sve po kući.

- Staklo koje je poletelo tokom haosa, pogodilo je i raseklo njihovu bebu po licu - ispričao je izvor iz istrage.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track