DROGA ZAZIDANA, MECI U VITAMINIMA: Evo šta je sve zapljenjeno KAVČANIMA U AKCIJI POLICIJE! Specijalci upali uz pomoć MERDEVINA
Foto: MUP

veliko hapšenje

DROGA ZAZIDANA, MECI U VITAMINIMA: Evo šta je sve zapljenjeno KAVČANIMA U AKCIJI POLICIJE! Specijalci upali uz pomoć MERDEVINA

Crna Hronika -

U velikoj akciji MUP i BIA na teritoriji Beograda i Kraljeva juče je uhapšeno pet pripadnika kavačkog klana! Policija je pretresom prostorija u kojima su boravili pronašla veću količinu narkotika, novac, oružje, zlatne poluge u skupocene satove.

U akciji su uhapšeni P. P. (26), B. D. (28), A. Č. (28), D. R. (26) i D. T. (34), a protiv još 15 osoba će naknadno biti podnete krivične prijave.

02:20

Spektakularna akcija MUP i BIA

Na fotografijama koje su napravljene na jednoj od 80 lokacija koje su pretresane vide se i štek mesta na kojima su krili narkotike.

- Narkotici su skrivani u zidu, neki meci u kutijicama u kojoj se inače nalaze lekovili ili vitamini, pronađene su zlatke poluge, puške, pištolji - kaže izvor Kuira i objašnjava:

- Policija je zaplenila više kilograma marihuane, heroina i kokaina kao i 2.000 tableta MDMA, više luksuznih automobila i veću sumu novca u ovoj akciji, dok je u regionalnoj akciji zaplenjena veća količina novca, luksuzni automobili, kao i oružje i narkotici.

1 / 16 Foto: MUP

Uhapšeni se sumnjiče da su kao članovi dve organizovane kriminalne grupe, kao ogranak kavačkog klana, delovali na teritoriji Srbije i Crne Gore, a policija ih je uhapsila u nastavku akcije iz novembra prethodne godine, kada su uhapšeni pripadnici OKG „vračarci“, a u cilju suzbijanja teških krivičnih dela.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track