NOVI DETALJI ZLOČINA U LESKOVCU Gordana prijavljivala Sašu zbog nasilja! Komšije u šoku: Stalno je bilo problema među njima
Foto: Zorana Jevtić

višestruki prestupnik

NOVI DETALJI ZLOČINA U LESKOVCU Gordana prijavljivala Sašu zbog nasilja! Komšije u šoku: Stalno je bilo problema među njima

Crna Hronika -

Četrdesetšestogodišnji Saša I. Kapetan iz Jarsenova više puta je prijavljivan policiji zbog porodičnog nasilja nad nevenčanom suprugom Gordanom D. (56) koju je na kraju sinoć i ubio, saznaje Kurir.

Meštani Jarsenova kažu da je Saša I. višestruki prestupnik i da je već ležao zatvorske kazne.

"Gordana nije odavde. On je nju doveo iz Beograda pre nekih desetak godina i živeli su tu u selu. Stalno je bilo problema među njima, svađali su se i znali su i da se tuku", prčaju meštani.

Podsetimo, policija je saopštila da je Više javno tužilaštvo u Leskovcu sinoć odredilo zadržavanje Šaši I. jer je osumnjičen da je oko 21 čas, u kući Z.S. u Jarsenovu, kod koga je bio na večeri sa svojom vanbračnom suprugom, istoj, iz za sada nepoznatog razloga, nožem, zadao više uboda i naneo joj povrede od kojih je preminula na licu mesta.

“Zločin se dogodio u kući čoveka kome su pomagali. Radili su sve kućne poslove, od imanja do kuvanja i čišćenja, a usput su postali i dobri prijatelji”, pričaju meštani.

Stravičan događaj je telefonom najpre policiji prijavio sam saša Ilić, a potom i Z.S, koji je izjavio da se u trenutku napada nalazio u kupatilu.

Obavljen je uvišaj od strane dežurnog zamenika VJT u Leskovcu, naložena je obdukcija, a od osumnjičenog je uzeta krv radi analize prisustva alkohola i opijata.

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track