OVO JE GORDANA (56) KOJA JE ZVERSKI UBIJENA KOD LESKOVCA Saša je MASAKRIRAO usred večere kod prijatelja! I ranije trpela nasilje
Foto: Printscreen/Facebook

stravično

OVO JE GORDANA (56) KOJA JE ZVERSKI UBIJENA KOD LESKOVCA Saša je MASAKRIRAO usred večere kod prijatelja! I ranije trpela nasilje

Crna Hronika -

Saša I. (46) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56).

Naime, zločin se dogodio sinoć oko 21 sati u blizini Leskovca i to u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan.

Osumnjičeni Saša I. je zverski nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu. Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.

- Čuli smo da su se svađali ceo dan, a Saša je voleo da popije i onda se pretvori bukvalno u zver. Kao da dobije neku moć i odmah pravi haos, a tada je uvek na tapetu prvo njegova Gordana - kaže meštanin za Kurir i dodaje:

- Vlasnik kuće se sklonio kada su se oni počeli svađati posle večere, a Saša se nije zaustavio već je počeo da se gura sa žrtvom. Navodno, počeli su da viču jedno na drugo, a ubica je tada uzeo kuhinjski nož i počeo da ubada Gordanu po celom telu.

Nesrećna žena počela je da zapomaže, a krv je lila na sve strane. Komšije dodaju da su osumnjičenog poslednji put videli juče i da mu nije dobro, jer je jedva hodao.

- Kažu da je bio dezorjentisan, a možda pijan i drogiran jer je unakazio Gordanu i nije čuo njeno jaukanje. Kao da je bio odsutan, a onda kad je pala nasred kuće, onako u lokvi krvi, pao je pored nje na kolena - kaže meštanin i dodaje:

- Vlasnik kuće kad je ušao u tu prostoriju, umalo se nije srušio na zemlju od jezive scene. Gordana je bila krvava, ležala je onako sklupčana, a ovaj monstrum je bio pored nje.

Kako navode komšije, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

- Bolje da su se rastali, Saša je bio problematičan, pio je i nije dozvoljao Gordani da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega - kaže meštanin i dodaje da je strašno što je opet još jedna žena stardala od nasilnika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track