ZNAKOVNI SIGNALI MILJKOVIĆA I NJEGOVE ŽENE Prvi susret u sudnici: SMEJALA SE pričama o jezivim ubistvima, a na pomen OVOG zanemela
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Dado Đilas

suđenje kriminalnom klanu

ZNAKOVNI SIGNALI MILJKOVIĆA I NJEGOVE ŽENE Prvi susret u sudnici: SMEJALA SE pričama o jezivim ubistvima, a na pomen OVOG zanemela

Crna Hronika -

U zgradi Specijalnog suda u Beogradu danas je nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a veliku pažnju privukla je i supruga Marka Miljkovića koja je danas prvi put došla na suđenje.

Miljkovićeva supruga Tanja prati suđenje iz posebne prostorije koja se nalazi odmah iz leđa okrivljenih, a kako saznaje reporter Kurira sa lica mesta Tanja je sve vreme nasmejana i dobro raspoložena.

Od samog ulaska u sudnicu maše okrivljenima, a posebno se obradovala Milošu Budimiru.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Nakon što je Miljković uveden u sudnicu, po saznanju da prisustvuje i njegova žena, okrenuo se, nasmejao i poslao poljubac Tanji, koja je bez prestanka sa obe ruke na ustima slala poljupce mužu.

U tom momentu, ugledao je i Veljko Belivuk koji se osmehnuo, a joj pokazao stisnutu pesnicu u znak podrške.

Miljković se tokom ročišta još par puta okrenuo prema njoj i nasmejali su se oboje.

Ono što je šokiralo je da se na pomen uklanjanja tela iz kluće strave, kao i likvidaciji Kiće Markovića, međutim kada je svedok okrivljeni Nikola Spasojević pričao o Aleksandru Gligorijeviću Pukiju, Tanja Miljković se u sekundi uozbiljila.

Kurir.rs

Bonus video:

01:55

BELIVUK SUMNJA DA HRVATIN SARAĐUJE SA TUŽIOCEM OD STARTA! Napetost u sudnici, Radulović: Bilo je zabranjeno da se observiraju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track