BELIVUK I MILJKOVIĆ IMALI PRAVILO "NAIZMENIČNOG UBIJANJA" Mesarev kum otkrio TAJNE KLANA! Pomenuo ubistvo investitora sa Zvezdare
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, Nemanja Nikolić

vezali ga u ritopeku

BELIVUK I MILJKOVIĆ IMALI PRAVILO "NAIZMENIČNOG UBIJANJA" Mesarev kum otkrio TAJNE KLANA! Pomenuo ubistvo investitora sa Zvezdare

Crna Hronika -

Svedočenje na današnjem suđenju pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nastavio je treći svedok saradnik, Nikola Spasojević koji je na prethodnom suđenju priznao svoje ali i učešće Belivuka i Miljkovića u ubistvu karatiste Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u centru Beograda, kao i u likvidaciji Gorana Mihjalovića. Spasojević je inače Miljkovićev kum.

Ovog puta, Spasojević je govorio o likvidaciji Mirka Kojića Koje, investitora sa Zvezdare i takođe Miljkovićevog kuma.

- Zaboravio sam, dok smo bili u Atini. Belivuk mi je pokazao na svom kriptovanom telefonu vezanog Mirka Kojića kog su zvali Svinja, u prostoriji u Ritopeku je bio vezan. On i Belivuk su se zezali, pošto im je dogovor bio da jednom ubije Veljko, a drugi put Marko i da je pošto je Miljković ubio Mihajlovića bio Veljkov red. Za to ubistvo su korišćena dva kombija koji su stajali na stadionu Partizan i korišćeni su za navijače - progovorio je i o ubistvu Kojića.

Podsećanja radi, Kojić je drugi kum, prema operativnim podacima bezbednosnih službi, kome je došao glave upravo Miljković i time se javno hvalio.

- Kakav sam ja kralj, ubio sam dva kuma - uhvaćena je prepiska preko "Skaja" Marka Miljkovića, pri čemu je aludirao pored Kojića i na Vlastimira Miloševića, koji je brutalno izrešetan na šinama.

Zašto je ubijen Kojić još se istražuje, ali se veruje da je mnogo znao (i sam je bio optužen za ubistvo Vlastimira Miloševića, koje se dogodilo krajem januara 2017. godine), a po svemu sudeći, Veljko Belivuk i Miljković bacili su oko i na njegove poslove sa izgradnjom objekata na Zvezdari.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track