"UMESTO DA ONA MENE SAHRANI, JA MORAM NJU" Deda ubijene devojčice slomljen od bola nakon tragedije
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

nemi od bola

"UMESTO DA ONA MENE SAHRANI, JA MORAM NJU" Deda ubijene devojčice slomljen od bola nakon tragedije

Crna Hronika -

Deda jedne od devojčica koja je ubijena u hodniku škole "Vladislav Ribnikar", kao dežurna učenica, odao je počast tragično nastradaloj deci i Draganu Vlahoviću, čoveku koji ih je dočekivao i pratio iz škole.

- Sve mislim nije istina, javiće mi da je moja unuka došla kući - kaže neutešni čovek opisujući potom koliko je bolno pratiti naslednike i dodaje:

- Umesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju... lepu dedinu odbojkašicu. Kako ćemo svi živeti dalje ne znam. I stariji unuk išao je u ovu školu. Sredila se dedina unuka, jutros obukla haljinicu, sreća moja i otišla da se slika - priča potreseni čove dok lista u telefonu fotografije voljene unuke.

- Poslala mi je iz Soluna snimak. Došli su s puta, tamo su proveli praznik. Majka kaže kud nisu ostali još jedan dan da izbegne tragediju - u nemoći govori deda.

Podsetimo, učenik osnovne škole ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru juče je oko 8.40 časova hicima iz pištolja usmrtio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića, a ranio sedam osoba, među kojima je i jedna nastavnica istorije.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track