U ČAK 25 ŠKOLA ŠIROM SRBIJE DANAS PRIJAVLJENI INCIDENTI: Učenici pretili plastičnim pištoljima, noževima, simulirali ubistva...
Foto: Nenad Kostić

U ČAK 25 ŠKOLA ŠIROM SRBIJE DANAS PRIJAVLJENI INCIDENTI: Učenici pretili plastičnim pištoljima, noževima, simulirali ubistva...

Crna Hronika -

Tokom dana policija je primila 25 dojava iz škola u nekoliko gradova Srbije da su u tim objektima, holovima, učionicima i dvorištima pojedini učenici imitirali ponašanje dečaka ubice sa Vračara.

Naime, kako prenosi TV Pink, pojedini učenici su pretili plastičnim pištoljem, donosili navodne spiskove za odstrel, simulirali pucnjavu ili ubistva i pravili slične bizarne šale.

Pripadnici MUP su prilikom svakog slučaja postupali i preduzimali mere u skladu sa zakonom. U pojedinim situacijama obavljeni su razgovori sa tim učenicima i njihovim roditeljima, a u nekim situacijama je privremeno oduzeto i vatreno oružje koje članovi porodice sa bizarnim idejama imaju u legalnom posedu.

Vračar, masakr, ubistvo, OŠ Vladislav Ribnikar
foto: Nemanja Nikolić

Tokom dana policija je primila 25 dojava iz škola u nekoliko gradova Srbije da su u tim objektima, holovima, učionicima i dvorištima pojedini učenici imitirali ponašanje ubice iz škole sa Vračara.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track