Najnovije vesti

MEŠTANI DUBONE ZA KURIR: "UROŠ JE POBIO I SVOJE NAJBLIŽE!" U tri sela napravio krvavi pir, stao kolima pa ZASUO MECIMA GRUPU DECE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

stravično

MEŠTANI DUBONE ZA KURIR: "UROŠ JE POBIO I SVOJE NAJBLIŽE!" U tri sela napravio krvavi pir, stao kolima pa ZASUO MECIMA GRUPU DECE

Crna Hronika
04:53h

Policija i dalje traga za masovnim ubicom iz okoline Mladenovca. Kako se sumnja Uroš B. (21) iz tog grada u krvavom pohodu u Duboni, Šepšinu i Malom Orašju ubio je najmanje osam osoba, a 13 ranio, pa se potom dao u beg.

Meštani Dubone u razgovoru za Kurir kazali su da su šokirani onim što se u njihovom i drugim mestima dogodilo.

Kažu i da su zgranuti činjenicom da je osumnjičeni za nezapamćeni zločin uvek delovao kao dobro dete i da nemaju predstavu šta bi mogao biti motiv takvog gnusnog čina.

- Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spreči. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio - priča meštanin Dubone.

Osumnjičeni Uroš B.
Osumnjičeni Uroš B.foto: Printscreen

On dodaje da je Uroš sin oficira Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.

- Nije bio problematičan, uvek je delovao kao mirno i dobro dete. Njegov otac je sad za Uskrs došao ovde i kupio prase - priča naš sagovornik.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Kako kaže meštanin, prema onome što su oni saznali Uroš je usmrtio i svoje najbliže rođake, navodno jednog svog brata, snaju i dečaka od 12-13 godina, njegovog sinovca.

- U tri sela je napravio krvavi pir, osim Dubone bio je i u Šepšinu i u Malom Orašju. U Malom Orašju je pucao na grupu od oko 20 dece. Zastao je, izašao iz kola i zapucao na njih - priča sagovornik Kurira.

Kako je Kurir saznao na licu mesta, otac i brat Uroša B. nisu ni znali šta se dešava, a kada je otac saznao samo se srušio na zemlju.

- Otac i brat su izašli na ulicu i kada su ocu rekli šta se dešava on se srušio od šoka - kažu očevici za Kurir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track