HITNA POMOĆ JE DOBILA POZIV DA SE DESILA RAFALNA PALJBA! Jedan mladić je preminuo na mestu, dvojica na putu do bolnice...
Foto: Petar Aleksić, MUP

STRAŠNO

HITNA POMOĆ JE DOBILA POZIV DA SE DESILA RAFALNA PALJBA! Jedan mladić je preminuo na mestu, dvojica na putu do bolnice...

Crna Hronika -

Tri saniteta Hitne pomoći prevezla su devetoro osoba koje su bile mete u krvavom piru Uroša B. koji je u selima nedaleko od Mladenovca ubio najmanje osam ljudi, a ranio 13!

Kako Kurir saznaje Hitna pomoć je nakon poziva krenula u selo Malo Orašje sa tri ekipe.

Uroš B., Mladenovac, masakr, masovno ubistvo, Dubona, Malo Orašje
foto: Nemanja Nikolić, MUP Srbije

- Oni su sedeli kod mesta koje se zove Ravni Gaj, Hitna pomoć dobila je poziv da se desila rafalna paljba i da se ne zna koliko ima povređenih i ubijenih. Hitna pomoć prevezla je devetoro osoba. Jedan od njih je na licu mesta bio ubijen. Od toga je četvoro preminulo, dvoje je preminulo na putu do bolnice, a dvoje kasnije u OB Smederevo - navodi naš izvor.

Dvojica mladića su prebačena u KBC "Dragiša Mišović", a trojica u OB Smederevo.

- Jedan pacijent je imao operaciju, a dvojica su stabilno i oni se nalaze u OB Smederevo. Među njima su osobe stare od 1997. do 2008. godišta. Mladić koji je preminuo u sanitetu je 2008. godište. Ne zna se da li je ubica njih poznavao ili ne, izašao je i pucao je na njih. Tragedija velika, celo selo je došlo - kaže izvor.

Kurir.rs

Bonus video:

01:17

Novinarka Jelena Šipetić uživo iz Kragujevca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track