TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD CRNE TRAVE: Prevrnulo se teretno vozilo, vozač na mestu POGINUO! Oštra krivina uzrok pogibije
Foto: Shutterstock

vozač zadobio lake povrede

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD CRNE TRAVE: Prevrnulo se teretno vozilo, vozač na mestu POGINUO! Oštra krivina uzrok pogibije

Crna Hronika -

U toku dana u četvrtak (danas) 4-og maja tekuće godine oko 14 i 30 sati najverovatnije zbog neprilagođene brzine uslovima puta na jednoj krivini iznad Vlasinskog jezera došlo je do prevrtanja tereretnog vozila - kamiona dizalice. U teškom udesu poginuo je vozač, a suvozač je sa težim telesnim povredama prebačen na Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra.

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoj PU ova saobraćajna nesreća dogodila se nekih pet kilometara iza Crne Trave ka jezeru na mestu zvanom "Livađe" gde inače ima nekoiliko nezgodnih krivina.

U toku dana prema našem saznanju došlo je i do paljenja jednog kamiona pod teretom, sa građevinskom materijalom, gde na sreću nije bilo povređenih.

Odmah nakon Prvomajskog praznika na regionalnim i lokalnim putevima u Jablaničkom okrugu primetan je veći broj kamiona teretnjaka, posebno na regionalnom putu Niš-Brestovac - Leskovac, što iziskuje poseban oprez u vožnji.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track