POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN OTAC MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Odmah usledio pretres kuće (VIDEO)
Foto: MUP

POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN OTAC MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Odmah usledio pretres kuće (VIDEO)

Crna Hronika -

R. B. (55), otac masovnog ubice U. B. (21) iz Mladenovca, uhapšen je u saradnji VJT u Smederevu, VJT u Beogradu i Uprave kriminalističke policije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

hapšenje, Mladenovac
foto: MUP

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dve vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dve optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

1 / 6 Foto: MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

01:00

Hapšenje oca masovnog ubice iz Mladenovca

Podsetimo, pomahnitali U. B. kobnog dana, tačnije u četvrtak uveče, otišao je iz svoje kuće, koja se nalazi u selu gde Šepšin do mesta Malo Orašje kako bi počinio masakr navodno jer su u tom selu pričali loše o njegovoj porodici, kada nikog nije zatekao u centru sela u povratku kod spomenika izrešetao tinejdžere koji su slavili đurđevdanski uranak od kojih je pet umrlo usled zadobijenih povreda,a sedmoro ih je ranjeno.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja