OSIM ORUŽJA, MLADENOVAČKI UBICA U AUTOMOBILU SAKRIVAO NEOBIČNU STVAR: Sumnja se da je tako želeo da osigura prolaz pored policije!
Foto: J.V., Facebook

lukavost

OSIM ORUŽJA, MLADENOVAČKI UBICA U AUTOMOBILU SAKRIVAO NEOBIČNU STVAR: Sumnja se da je tako želeo da osigura prolaz pored policije!

Crna Hronika -

Policija je u selu Šepšin kod Mladenovca pronašla "mercedes" iz kog je U.B. (21) u kasnim večernjim satima 4. maja pucao na nedužne meštane sela Malo Orašje i Dubona. U njemu je, osim oružja, pronađen i ranac za dostavu hrane.

Vozilo je bilo skriveno na oko kilometar udaljenosti od glavnog puta. Meštani Šepšina, ali i okolnih sela, sumnjali su da je Urošev automobil baš na nekom od zemljanih puteva u Šepšinu, ali su pretpostavljali da se zaglavio.

Selo je u proteklih nekoliko dana vrvelo od policije, a fokusirani su bili baš na deo sela u kom se put spušta u deo koji je zarastao i gde se silazi na zemljani put, kako bitu izvršili pretragu terena.

U automobilu su pronađena tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištolji.

Još jedan detalj, koji nije prošao nezapaženo, je da se u automobilu nalazio i ranac koji se koristi za dostavu hrane. U.B. je ranac kod sebe imao kako bi se, ako ga tokom bekstva zaustavi policija, predstavio kao dostavljač koji se slučajno našao na tom putu.

Podsećamo, Uroš je masakr započeo u selu Malo Orašje. Tamo je ubio M.M. (18), A.M. (18), N. M. (15), L.M. (20) i N.S. (21).

Nakon toga seo je u "mercedes" i nastavio da seje smrt.

1 / 4 Foto: MUP

U selu Dubona ubio je policajca M.P., njegovu sestru K.P. i D.T.

Zatim se dao u beg. Otarasio se puške, automobila i mobilnog telefona. Iz jedne kuće u selu Šepšin ukrao je automobil kojim se odvezao do Malog Požarevca, gde je zaustavio taksistu i pod pretnjom bombom ga naterao da ga odveze u sleo Vinjište kod Kragujevca.

Prema nezvaničnim informacijama, veštinu pucanja kako je sam rekao stekao je vežbom na otvorenom.

Motiv za pucanje mu je bio taj što su ga, prema njegovim rečima, ljudi nazivali pogrdnim imenima i često njega i njegovu porodicu ogovarali.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:31

NISMO SVI KRIVI, JER ONDA NIKO NIJE KRIV! dr Đorić ukazala na to KO SNOSI ODGOVORNOST za masakr na Vračaru: TO NIJE NORMALNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track