UHAPŠENA MALOLETNICA (14) U NOVOM SADU: Podržavala dečaka koji je počinio MASAKR, pretila drugarima! Policija kod nje našla METAK
Foto: Nemanja Nikolić

pretila učenicima

UHAPŠENA MALOLETNICA (14) U NOVOM SADU: Podržavala dečaka koji je počinio MASAKR, pretila drugarima! Policija kod nje našla METAK

Crna Hronika -

Novosadska policija uhapsila je devojčicu (14) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je pretila učenicima jedne osnovne škole i na društvenim mrežama pružala podršku dečaku (13), osumnjičenom za masovno ubistvu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

"Sumnja se da je ona pretila učenicima u razredu i na društvenoj mreži pružala podršku osumnjičenom za ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ navodi se u policijskom saopštenju.

Prilikom pretresa stana u kom živi, policija je u njenoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra.

"Maloletnica je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji joj je, posle saslušanja, odredio pritvor do 30 dana. Protiv nje će biti podnete krivične prijave za krivična dela ugrožavanje sigurnosti, izazivanje panike i nereda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track