BOJAN TEK TREBALO DA NAPUNI 18 GODINA: Meštani sela kod Vršca potreseni tragedijom, 3 SATA SU GA VADILI IZ SMRSKANOG AUTA
Foto: Privatna Arhiva

tuga

BOJAN TEK TREBALO DA NAPUNI 18 GODINA: Meštani sela kod Vršca potreseni tragedijom, 3 SATA SU GA VADILI IZ SMRSKANOG AUTA

Crna Hronika -

Bojan K. nastradao u mestu Uljma kod Vršca kada se svojim "golfom" zakucao u drvo pored puta. Teško povređena njegova saputnica (17)

Bojan K. (17) iz Uljme kod Vršca poginuo je u saobraćajnoj nesreći, nakon što je izgubio kontrolu nad "golfom 2", sleteo s kolovoza i zakucao se u drvo pored puta.

Stravična nesreća dogodila se u ponedeljak posle ponoći, tačnije u pola dva ujutru, kada se tinejdžer zajedno sa dvoje prijatelja vraćao sa proslave rođenja deteta u susednom selu Izbište. Tom prilikom teško je povređena njegova drugarica (17), dok je prijatelj (19) zadobio lake povrede.

mladić koji je stradao u nesreći
mladić koji je stradao u nesrećifoto: Printscreen/Facebook

Izgubio kontrolu

- Kobne večeri mladić je s prijateljima otišao u susedno selo, gde je njihov poznanik slavio rođenje detata u restoranu. Ništa nije slutilo na tragediju, jer su se tako lepo proveli na proslavi, gde je bila i muzika uživo. Na povratku kući, Bojan je seo za volan svog "golfa" - kaže naš sagovornik:

- Iz za sada nepoznatog razloga, Bojan je izgubio kontolu nad autom, sleteo je s puta i udario u orah. Levom stranom kola je udario, pa je taj prednji deo bio potpuno smrskan. Od zadobijenih povreda tinejdžer je preminuo na mestu, dok je njegov suvozač lakše povređen i kolima Hitne pomoći prevezen je u vršačku bolnicu.

beli 'golf 2' kojim je mladić imao saobraćajnu nesreću
beli "golf 2" kojim je mladić imao saobraćajnu nesrećufoto: Instagram

Maloletnica koja je sedela pozadi u "golfu" teško je povređena i prevezana je beogradski Urgentni centar. Meštani sela kažu da su vatrogasci morali da seku lim kako bi izvukli putnike.

- Čuo se silovit udarac, orah samo što nije pao kada se zakucao auto u njega. Spremali smo se za spavanje, a nakon udarca moj muž i unuk izašli su napolje i tada su videli da je auto zalepljen za szablo. Odmah su pritrčali da pomognu - kaže za Kurir meštanka:

- Moj unuk je čak nosio i alat iz kuće kako bi pomogao da se izvuku. Tri sata su vatrogasci sekli olupinu kako bi došli do putnika.

Prvi automobil

Kako navode žitelji Uljme, Bojan K. je navodno imao probnu vozačku dozvolu.

- Dugo je vozio "golfa", to mu je ujedno bio i prvi auto. Znao je dobro da vozi, vredan momak, koji je radio na njivi i sve poljoprivredne radove i ništa mu nije bilo teško. On sada završava Poljoprivrednu srednju školu, a rođendan mu je u avgustu, nije još 18 godina napunio - navode meštani.

mladić samo nekoliko sati pre nesreće objavljivao snimke iz provoda
mladić samo nekoliko sati pre nesreće objavljivao snimke iz provodafoto: Instagram

Snimci

Uživao s pevačicom

Bojan K. je nekoliko sati pre nesreće na Instagram okačio dva videa, na kojima uživa na proslavi. U jednom klipu može se videti kako on peva s pevačicom i uživa u veseloj atmosferi. Na snimcima se vide i flaše pića i čašice rakije.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja